Fotbalistul Claudiu Dragan, jucator imprumutat asta-iarna de Dinamo la Universitatea Craiova, a fost tirit de sotia sa, Helga, intr-un sex-scandal. Santajata de doi indivizi - dintre care unul este Raoul Popa, cumnatul dinamovistului Claudiu Niculescu -, Helga a depus, simbata seara, plingere la politie.

Nevasta lui Dragan a scris in declaratie ca, in timp, s-a culcat de bunavoie cu cei care acum o santajeaza si ii cer in schimbul tacerii suma de 1.000 de euro. Raoul Popa a facut publice mesajele primite pe telefonul mobil de la Helga, in care aceasta sustinea ca-l iubeste, si pretinde ca suma respectiva este o datorie mai veche pe care Dragan o are la el!

Initial s-a crezut ca este vorba despre un viol, dar cazul este mult mai complex. Contactata telefonic, Helga Dragan n-a negat aventura sa extraconjugala: "In acest caz nu este vorba despre vreun viol. N-am scris asa ceva in declaratia data la politie. Problemele mele sint altele. Este vorba despre un santaj. Am depus la politie o plingere in care am scris ca doi indivizi (n.r.

- Raoul Popa si Gabriel Vasile) imi cer 1.000 de euro pentru a nu-i spune sotului meu ca am facut dragoste. Am fost batuta si amenintata cu moartea de cei doi ca sa le dau bani. Nu-s indragostita de Raoul. Doar nu era sa fug cu un hot! Simbata seara, cind Claudiu s-a intors de la Timisoara, tremuram toata. M-am dus la politie si am depus plingere. M-au santajat pentru faptul ca m-am culcat cu ei.

Aceasta a fost prostia mea, recunosc. Nu stiu ce-a fost atunci in capul meu", ne-a declarat ieri Helga.

Vrea la "Din dragoste"! Despre viitorul relatiei cu Claudiu, aradeanca nu-si face vise: "Miine (n.r. - azi) vin la Bucuresti. O sa-mi iau lucrurile si, probabil, o sa plec acasa, la Arad. N-am copii cu Claudiu. Acesta e un lucru bun, in situatia actuala. Claudiu nu vrea sa mai auda de mine! Oricum, eu il iubesc si regret greseala facuta", ne-a mai spus aceasta.

Ajunsa in Bucuresti, Helga vrea sa-si salveze casnicia la emisiunile "Din dragoste", prezentata de Mircea Radu la Antena 1, si "Iarta-ma", realizata de Raluca Moianu pe TVR 1.

Dragan: "Am fost facut de rusine". Claudiu Dragan a stat ieri toata ziua inchis in casa, nedorind, intr-o prima faza, sa participe la antrenamentele echipei sale, Universitatea Craiova. Dupa ce-a fost umilit public de sotia sa, atacantul vrea sa divorteze. "Nu sint problemele mele. Nici nu stiu ce sa mai zic...

Am fost facut de rusine! Nu ma mai duc la nici un antrenament al Universitatii.

Oricum, la sfirsitul campionatului imi expira imprumutul la Universitatea. Nu stiu ce voi face pe viitor. Astept sa vad ce-mi va comunica impresarul meu", ne-a declarat ieri atacantul imprumutat de Dinamo in Banie. De rusine, Dragan este tentat sa plece din tara. O posibila destinatie ar putea fi campionatul de fotbal al Ungariei.

"Barbatii merita inselati". Scandalul s-a amplificat dupa ce in Craiova a ajuns, de la Arad, Gabriela Olaret, mama Helgai. Impreuna cu fiica sa, aceasta s-a dus luni dimineata la politie si a retras plingerea, pentru ca numele lui Claudiu Dragan sa nu fie terfelit. "Nu stiu de unde a aparut versiunea cu violul. Cert este ca o sa le arat eu acestor delincventi! Nu fac nimic toata ziua.

Se ocupa cu vinzarea de masini. N-au serviciu. Daca vor face publice mesajele trimise de Helga, le arat eu lor "mesaje"! Vor avea de-a face cu mine! Pe Helga au amenintat-o si au lovit-o. Fata n-avea semne vizibile pe chip, acesta fiind motivul pentru care nu si-a scos certificat medical. Cei doi stiau ca fata mea are bani in casa si o santajau. Nu putea sa le dea bani.

In casa, banii erau la comun, iar Claudiu ar fi aflat. Ea, ca proasta, a recunoscut ca s-a culcat cu ei! Nu exista nici o proba in acest sens, dar fata, speriata, a recunoscut ca s-a culcat cu ei! Dupa parerea mea, cind un barbat e inselat de nevasta, ea are un motiv. Barbatii merita sa fie inselati!", sustine aradeanca.

"Putea sa se culce cu zece insi!". Mama Helgai, care lucreaza ca asistenta medicala in Arad, e decisa sa-si faca singura dreptate: "O sa le arat eu acestor indivizi. Nu ii fac ei rau fetei mele, sa fie clar! Helga putea sa se culce si cu zece insi! Pina la urma, e problema ei si a celui cu care se culca! A gresit, intr-adevar. Helga nu e singura la parinti. Are un frate, in virsta de 10 ani.

Eu sint mama ei si o voi ajuta mereu. Pacat de Claudiu, ca este un baiat nevinovat. Miine (n.r. - azi) vom sosi la Bucuresti, ca sa lamurim situatia".

Daniel Contescu, Marius Olteanu