Nadia Comaneci, Loredana Groza si micuta Picasso s-au reunit la resedinta Anastasiei Soare, din Beverly Hills

Loredana Groza s-a intors ieri-seara din Beverly Hills, unde a realizat un interviu cu Anastasia Soare, romanca devenita "Regina sprincenelor" in lumea vedetelor americane. "Am intrat in budoarul Anastasiei, mai exact chiar in dulapurile ei cu haine, pantofi si toate celelalte comori feminine.

Ma interesa cum a reusit sa se impuna in America, cu o idee geniala, aceea de a le croi sprincenele in functie de conformatia fetei. Am fost impresionata de energia ei, de curajul pe care l-a avut. Am fost si eu supusa tratamentului ei special si, recunosc public, am iesit de acolo alt om", spune Loredana Groza.

Anastasia Soare este invitata an de an la petrecerea speciala de Paste organizata de Jim Giannopoulos, presedintele 20 Century Fox, grec la origini, deci ortodox. Anul acesta insa, Anastasia a preferat sa organizeze o masa festiva la noua ei resedinta, situata pe una dintre colinele celebrului orasel Beverly Hills.

A fost prezenta insa la festinul oferit de presedintele companiei de film, unde s-a intilnit cu Tom Hanks si cu sotia lui, actrita Rita Wilson, aceasta din urma de origine albaneza, dar tot ortodoxa. Au petrecut cu miel la protap si s-a dansat pe muzica greceasca, la care se pare ca Tom Hanks e expert.

Petrecerea Anastasiei a inceput spre seara, cu peste 40 de prieteni, printre care Loredana Groza cu Andrei Boncea, pictorita Alexandra Nechita, care a venit la petrecere cu familia, si Nadia Comaneci cu Bart Connor. Nadia a fost cea care i-a invitat pe fiul lui Ion Tiriac si pe Ileana Lazariuc, dar acestia, desi li s-au rezervat locuri la masa, n-au mai ajuns, cu toate ca erau in Los Angeles.

Mincarurile, bucatarie romaneasca traditionala, au fost pregatite de Victoria, mama Anastasiei, care organizeaza aproape in fiecare duminica petreceri la resedinta ei si intotdeauna invita cit mai multi romani.

"Am avut placuta surpriza sa ma intilnesc cu Nadia, dar si cu micuta pictorita Alexandra, care intre timp a devenit mare, o domnisoara, si cu parintii Alexandrei, care intimplator sint tot din Onesti, orasul Nadiei. Ne-am amuzat cum a reusit Onestiul sa supuna Hollywoodul". S-a lasat cu dans pe terasa Anastasiei, iar seara s-a terminat pe ritmuri Agurida si zig-zagga etravaganzza.

Nunta fiicei Anastasiei se amina

La sfirsitul lunii iunie ar fi trebuit sa aiba loc la Constanta, orasul natal al Anastasiei, nunta fiicei ei, Claudia, cu William, american, brazilian la origini. Din pacate, planurile le-au fost date peste cap de decesul unui membru al familiei.

Desi Claudia este casatorita civil cu William de aproape cinci ani, cei doi isi doresc foarte mult sa faca si cununia religioasa, neaparat in Romania, conform traditiilor machidonesti.