In urma cu mai bine de o luna baietii grupului umoristic Spitalu' 9 au fost promotorii unei campanii denumite "Foarfeca", ce viza direct suvita rebela a presedintelui Basescu, lansand piesa "Sexy Base". Acum insa, de cand seful statului si-a schimbat "look-ul", Doru Ivanov, Cristi Voicu si Marius Gheorghiu s-au gandit sa ne cante o balada in cinstea noii chelii a presedintelui.

Asadar, "Operatiunea Foarfeca", ce a contribuit la tunderea suvitei naravase a presedintelui a luat sfarsit. Dar grupul de "glumor" Spitalu' 9 doreste acum sa-i multumeasca sefului statului tot printr-o parodie pentru gestul sau de a-si tunde suvita.

Asa a luat nastere piesa "Chel, chel", o balada in memoria suvitei pierdute, ale carei versuri sunt compuse de cei trei comici si inserate pe linia melodica a hit-ului semnat de Usher, "Yeah, yeah!". "Acum c-ai look de samurai/ si coruptia tre' s-o tai/ Altfel te faci de "cucurucu"/ si tara va striga: "sepuku"/ Chelia ta e tot ce noi ne-am dorit...

si-am reusit,/ si mai vrem inca ceva:/ Ochelari de soare fara TVA/ Sa te putem vedea,/ si-atunci cu totii vom striga:/ Chel, chel! - avem lumina-n cartier./ Chel, chel! - manca-l-ar mama-i frumusel./ Chel, chel! - nu mai ia pieptanul cu el./ Chel, chel! - acum ai look de top model!".

Melodia "Chel, chel" va fi prezentata in premiera de Spitalu' 9 in cadrul turneului pe care-l va intreprinde in a doua jumatate a acestei luni.