In meciul amical cu formatia de amatori Chisola, atacantul roman Adrian Mutu a marcat un gol pentru formatia italiana de fotbal Juventus Torino, victorioasa cu scorul de 7-1.

Mutu a jucat toate cele 90 de minute si a avut o prestatie remarcabila, pe langa golul marcat reusind si doua pase de gol.

Celelalte goluri ale echipei pregatite de Fabio Capello au fost reusite de Trezeguet (2), Ibrahimovic (2), Kapo si Zalayeta.

Adrian Mutu a inaintat un apel Tribunalului arbitral al sportului

Fostul atacant al echipei engleze de fotbal Chelsea, romanul Adrian Mutu, suspendat pana pe 18 mai in urma unui control pozitiv la cocaina, a inaintat un apel Tribunalului arbitral al sportului (TAS) impotriva deciziei luata de Premier League de a considera ca fondata acuzatia lui Chelsea, care cere daune jucatorului pentru ruperea contractului.

Atacantul roman a fost concediat de Chelsea si suspendat sapte luni de Federatia engleza (FA) in urma unui control pozitiv in luna octombrie. Mutu (26 ani) a semnat intre timp, la sfarsitul lunii ianuarie, pentru clubul italian Juventus Torino.

La randul sau, Chelsea a demarat o procedura, protestand impotriva prejudiciului care a rezultat prin plecarea atacantului roman fara compensatii financiare.

Chiar daca plangerea este depusa nominal impotriva lui Adrian Mutu, o eventuala compensatie financiara urmeaza sa fie platita de Juventus, adauga AFP. Clubul englez nu vrea sa-l lase sa plece gratuit pe roman, pe care l-a recrutat la inceputul sezonului 2003-2004 de la Parma, pentru 15,8 milioane lire sterline (23 milioane euro).

articol preluat din Prosport