Aproape ca nu fac un pas fara sa se afle, iar pataniile lor "respira" in presa intr-un timp uimitor de scurt. Exista insa un lucru care le mai iese vedetelor cand e vorba de tinut "la secret": nunta. O serie de actori si cantareti a reusit sa-si jure credinta pana la moarte departe de ochii curiosilor paparazzi.

Unii fugind pur si simplu in Las Vegas, la celebrele capele in care se oficiaza "ceremonii la minut", altele anuntand la deruta o anumita data pentru casatorie si "comitand-o" cu cateva zile/ saptamani/luni mai devreme.

Ultima recrutata in randul secretosilor e Renée Zellweger, care s-a maritat la inceputul saptamanii cu interpretul de country Kenny Chesney l Nici macar parintii nu au fost prezenti la nunta lui LIV TYLER (fiica lui Steven Tyler de la Aerosmith) cu rockerul Royston Langdon, in martie 2003.

l JULIA ROBERTS si-a facut nunta cu Danny Moder noaptea, pentru a nu risca sa afle paparazzi si sa se ingramadeasca la gard pentru a-i face fotografii. Ceremonia a fost foarte scurta, oficiata la o capela din preajma fermei sale din New Mexico, iar petrecerea s-a tinut la ea acasa numai in compania rudelor.

l NICOLAS CAGE s-a insurat anul trecut pentru a treia oara, iar nevasta, fosta chelnerita Alice Kim, i-a jurat credinta intre doua cumparaturi. Traseul lor din ziua respectiva a fost cam asa: shopping, capela, shopping. l Nimeni nu stie sigur daca ANNA KURNIKOVA si ENRIQUE IGLESIAS sunt casatoriti.

Dar zvonul ca si-ar fi pus pirostriile a facut valuri de trei ori in ultimii doi ani, ultima data la 15 decembrie anul trecut, cand US Weekly a scris ca vedetele s-au luat in Mexic, la Puerto Vallarta. l Dupa doua ceremonii cu tam-tam, ANTHONY HOPKINS a ales ca a treia oara sa se insoare in secret. Sotia, vanzatoarea de antichitati Stella Arroyave, are 48 de ani, cu 19 ani mai putin decat el.

l BRITNEY SPEARS ne-a facut de doua ori surpriza de a se marita pe ascuns. Prima data in ianuarie 2004, iar a doua oara cu Kevin Federline (in foto), in toamna anului trecut. Despre prima ceremonie, anulata ulterior, spune ca a fost o nebunie de moment.

Cea de-a doua a fost insa calculata: a avut grija sa trimita invitatii pentru o data mai indepartata decat cea la care avea de gand sa se marite, derutand astfel presa. l CARMEN ELECTRA si rockerul DAVE NAVARRO si-au surprins apropiatii cand au transformat o cina in petrecere de nunta.

Singura care a stiut cu mult timp inainte de aranjamentul nuptial a fost o echipa MTV, care a filmat evenimentul si l-a difuzat apoi pe post. l HEIDI KLUM si SEAL isi anuntasera logodna, dar despre nunta... nici o vorba. Pana saptamana asta, cand a cazut bomba: s-au luat in secret pe o plaja din Mexic.

l In iunie anul trecut, la doar 5 luni de la despartirea de Ben Affleck, JENNIFER LOPEZ aparea cu verigheta. Alesul: latino-cantaretul Marc Anthony. In ziua super-secretei lor nunti cei doi le-au spus invitatilor ca sunt asteptati la o petrecere, pentru a le dezvalui la sosire ca, de fapt, vor asista la cununia lor.

Au pasit catre altar pe "Anotimpurile" lui Vivaldi, iar J.Lo a purtat bijuterii valorand 200.000 de dolari. l Pentru a scapa de presa si de curiosi, GWYNETH PALTROW l-a luat de sot pe Chris Martin in Santa Monica, California, in cadrul unei ceremonii-fulger de 10 minute. Fara rude sau prieteni alaturi, cei doi au sarbatorit apoi evenimentul printr-o cina romantica. Actrita era deja gravida.