Daca apele nu se razvrateau, n-am fi aflat despre o alta afacere a "famigliei" Leontina si Aurel Constantin Ilie si Iuliana si Victor Dragan: colegi la "Aquaproiect", "Apaproiect", "Aqua-Montaj", dar si in str. Maria Rosetti 8.

Asadar, familia Ilie a locuit initial in str. Gradistea 3, bloc A9, ap. 10. Desi avea o locuinta proprietate personala, sa admitem ca nu mai era "demna" de rangul unui ministru si de aceea a primit un imens si simandicos apartament intr-un imobil de pe str. Maria Rosetti nr. 8 (scos din circuitul Oficiului pentru deservirea Corpului Diplomatic). Intre timp l-a cumparat in baza Legii 112.

La mansarda statea o batrana. Dl ministru, prin intermediul partenerului de afaceri al familiei, Victor Dragan, a facut ce-a facut si-a mutat-o pe batrana in alta parte. Pentru a nu atrage atentia, proprietatea a fost trecuta pe numele Victor Dragan (sotul Lilianei Dragan, directoarea de la "Aquaproiect", unde Leontina Ilie detine 70% din actiuni).

La fata locului s-au prezentat lucratorii unui santier de constructie, care au refacut apartamentul, ba l-au extins intr-o parte din pod (comun tuturor locatarilor). Intr-un cuvant, s-a amenajat la mansarda un alt apartament luxos. Numai ca - stupoare - Victor Dragan, patronul de la "Aqua-Montaj", nu locuieste aici, apartamentul fiind amenajat, de fapt, pentru dl ministru.

S-a gasit astfel raspuns la intrebarea de ce a cheltuit atatia bani "proprietarul" Victor Dragan, dar acesta nu l-a folosit de atat timp.

In vreme ce la firma sotiei dlui Ilie curgeau miliarde de la ministerul sotului, firma sotului directoarei firmei sotiei a amenajat un imens apartament langa cel al familiei Ilie.

Avea bani "Aqua-Montaj"! Domiciliul familiei Liliana si Victor Dragan figureaza in str. Baldovin Parcalab, deci este evident ca apartamentul din Maria Rosetti 8 a fost cumparat pentru domnul ministru.

Firma Ilie mai poseda un imens domeniu si in satul prahovean Maneciu-Pamanteni. Asta, ce-am aflat deocamdata.