Cei mai buni jucatori ai Universitatii Craiova ar putea juca la Dinamo, dupa ce se pare ca Gigi Netoiu s-a inteles cu Dinel Staicu pentru a prelua echipa din Banie. Astfel, Plesan, Moti, Daouda si Guso au fost in vizita la firma Becali&Popescu pentru a discuta trecerea lor sub culorile gruparii din Stefan cel Mare.

Tranzactia dintre Staicu si Gigi Netoiu se pare ca s-a incheiat joi seara, iar Universitatea va ramane in Divizia A in locul CS Otopeni, dupa ce aceasta din urma a trecut pe prima pozitie in seria B.

Prezenti la antrenamentul de duminica dimineata al Universitatii Craiova, trei dintre cei patru juveti - Guso, Moti si Daouda au infirmat zvonurile aparute. "Nu este nimic adevarat din ceea ce se vorbeste. Nu ne-am intalnit si nu am discutat cu nimeni despre asa ceva.

Noi doar am fost la Pitesti sa vedem meciul lui Sorin Cartu si apoi am intrat intr-un local sa bem o cafea. Asta a fost tot", a declarat Adnan Guso.

Surse din cadrul clubului din Banie au dezvaluit ca sambata, Mihaita Plesan s-a aflat in Capitala si ca Borcea a inceput sa fie interesat de cei patru jucatori imediat dupa meciul dintre Universitatea Craiova si Gloria Bistrita, cu gandul ca va achizitiona la pachet cei patru jucatori din

Banie. Astfel, aceleasi surse din cadrul clubului oltean au mai declarat ca la sfarsitul partidei de vineri seara, Dinel Staicu s-a intalnit la Slatina cu Cristi Borcea pentru a negocia trecerea alb-albastrilor la gruparea din Stefan cel Mare.

De cealalta parte, apropiatii lui Staicu spun insa ca jucatorii care au vizitat firma de impresariat Becali&Popescu nu vor juca niciodata sub culorile cainilor din Stefan Cel Mare.

„Eu nu stiu prea multe, dar m-am gandit ca cei patru jucatori ar putea reprezenta o garantie pe care Gigi Netoiu i-a cerut-o domnului Dinel, dupa ce a dat deja un avans de 600.000 de dolari pentru a prelua Universitatea Craiova. Deci cei patru poate au semnat doar un contract de reprezentare cu firma lui Becali si a lui Popescu.

Dar asta este o varianta la care m-am gandit eu… Dar nu stiu sigur ca este asa", a declarat un apropiat al lui Dinel Staicu, invintandu-ne, totodata, sa credem ce vrem.

In ceea ce priveste locul in prima divizie pe care Universitatea Craiova l-ar putea cumpara de la CS Otopeni, fostii jucatori ai Universitatii Craiova - Ilie Balaci, Gheorghita Geolgau, Nicolae Tilihoi si Silvian Cristescu au afirmat ca sunt de acord cu faptul ca gruparea olteana sa cumpere la finalul sezonului un loc in Divizia A.

„Nici acum nu realizez ca Stiinta Craiova a retrogradat. Nu ma intereseaza cine va veni, ca este Mititelu, Gheara sau Netoiu. Trebuie facut foarte repede ceva, pentru ca si de la vara sa avem echipa in prima divizie.

Nu sunt de acord cu cei care spun ca Stiinta nu trebuie sa cumpere loc in Divizia A sau sa fuzioneze. Cine sunt aceste persoane si ce taina au ele cu fotbalul?", a spus Ilie Balaci.