Dinamo si Rapid intalnesc doua condamnate la retrogradare, Apulum si Universitatea Craiova. In Sos. Stefan cel Mare si Giulesti, conducerea celor doua cluburi considera ca sansa la titlu a fost compromisa.

Se mai pastreaza o marja de 20 la suta si, daca ea exista, urmaritoarele Stelei nu renunta la ea. Doua partide teoretic usoare pentru Andone si Lucescu, care isi mai ling inca ranile din derby-ul de duminica.

E posibil insa ca orgoliile ranite ale oltenilor, a caror echipa incepe sa se dezmembreze inainte de final, sa dea de furca giulestenilor, in dorinta lor de a arata ca nu meritau o soarta atat de cruda. Putin probabil.

Cinci meciuri fara miza

Meciul cel mai important al echipelor de mijlocul clasamentului se disputa la Timisoara intre Poli si Farul, protagonistele provinciei din in acest campionat.

Remarcabil turul de forta in retur al banatenilor, dar, chiar daca inving Farul, tot nu o pot depasi in clasament. Constantenii se gandesc ca ar putea totusi sa ajunga pe podium si sa ia locul Rapidului, iar pentru acest lucru trebuie sa invinga la Timisoara.