Citind topurile cu ai mai iubiti ciobanasi mioritici, oita birsana de-ai fi, n-ai alta solutie decit sa-ti faci harachiri, aruncindu-te singura in protap.

Nu-i chiar asa de usor sa transformi in dulceata de trandafiri ciorbita de potroace numita „Idolii romanilor", aparuta in suplimentul Jurnalului National si pritocita de o firma care sondeaza la mare adincime daca a putut scoate la suprafata gheizere cu stupiditati asa de fierbinti.

Citind topurile cu ai mai iubiti ciobanasi mioritici, oita birsana de-ai fi, n-ai alta solutie decit sa-ti faci harachiri, aruncindu-te singura in protap.

Nu stiu prin ce metode speciale isi vira sonda buclucasa doftorii Spitalului CURS, dar stiu ca pacientii sondati par cu toti adepti ai scolii miciuriniste, de-l pot altoi cu atita seninatate pe nea Nicu pe trunchiul lui Stefan cel Mare, sau pe Andreea Marin de bratul lui Hitler.

Cit despre biza culturala jucata de Mihai Eminescu alaturi de Arsinel, Irina Loghin, Florin Piersic si, vai, subsemnatul, in Topul celor mai iubite personalitati culturale din toate timpurile, spuneti-mi, rogu-va, in ce biserica as putea sa ma dau cu fruntea de prag si sa-mi cer iertare?!

Nevolnicul care-si instaleaza o masuta stiintifica in gura Pietei Obor ca sa-i iscodeasca pe nea Fane Babanu’ si pe tata Gherghina daca inainte de culcare prefera sa rasfoiasca Nasterea tragediei din spiritul muzicii de Friedrich Nietzsche sau sa asculte Balalau, baiatu’

mamii de eseistul Ion Dolanescu, e cu siguranta sociolog de ambele picioare.

Cind bietul Nicolae Balcescu figureaza pe lista personalitatilor care au facut cel mai mult rau tarii noastre, ma intreb citi profesori de istorie au cerut zilele astea azil la Palermo?!

Pentru ca Ciao Darwin pare sa fi devenit in Romania politica de stat.