Solista Kylie Minogue, care a anuntat ca sufera de cancer la san, va fi spitalizata probabil azi in Australia. Vedeta va fi internata la spitalul din Melbourne, unde medicul familiei i-a diagnosticat saptamana trecuta un cancer la san in faza incipienta.

Kylie va fi supusa initial unei interventii chirurgicale si apoi va face chimioterapie, radioterapie si un tratament cu hormoni, a declarat doctorul Karen Luxford de la Centrul National de Oncologie care a laudat-o pe cantareata pentru ca si acum lupta pentru a atrage atentia asupra acestei boli extrem de periculoase.

„Faptul ca ea a informat publicul ca sufera de cancer va face ca oamenii sa fie mai constienti de aceasta boala, lucru pentru care trebuie sa-i multumim", a declarat aceasta. Kylie locuieste acum in casa parinteasca din Canterbury, dar si cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez, care si-a anulat plecarea la Los Angeles pentru a ramane alaturi de ea.

Sora lui Kylie, Dannii, care se afla la Londra, este, de asemenea, asteptata la Melbourne.

MESAJ DE LA PRIM-MINISTRU

Vestea bolii lui Kylie a suscitat o vie emotie in Australia, unde cantareata este un adevarat idol. „Cred ca toti australienii au un gand bun pentru ea si ii doresc sa se vindece cat mai repede", a declarat prim-ministrul John Howard. In acelasi timp, cantareata primeste mii de mesaje de sustinere si de simpatie de la fanii care ii arata ca sunt alaturi de ea.