Campionat relansat: Steaua mai are un punct!

Steaua a pierdut in fata lui FC National pe o greseala de portar si pe inspiratia lui Rada, care a marcat un gol cu capul din nimic. Partida s-a incheiat cu nervii la maxim, 200 de suporteri protestand in fata la Hotelul Marriot.

Finalul de campionat este relansat. Steaua a aratat ca o echipa fara cap si vai de picioare in meciul cu FC National. In afara de o buna ocazie a lui Dorinel Munteanu, un sut de la distanta trimis cu pamantul, elevii lui Zenga nu au aratat ca sunt in stare sa construiasca.

Unicul gol al meciului a venit in contul lui FC National, o lovitura de cap providential trimisa de Rada, dintr-un corner. Mingea s-a strecurat peste adversari si pe langa bara, iar efortul lui Tudor a fost zadarnic. Portarul Stelei avea tot timpul din lume sa sara, dar nu a facut-o si a incasat un gol. A fost razbunarea lui Hamutovski, aflat acum undeva departe.

Golul a cazut ca o secera la inceputul reprizei a doua, iar apoi a urmat o zbatere pe uscat a Stelei. Jucatorii lui Zenga nu au reusit nimic notabil, aratand inca o data in acest retur ca nu au un om de constuctie.

Suporterii stelisti au afisat bannere cu mesaje ostile conducerii clubului: "Presedintii vin si pleaca - suporterii ramin" si "Pe noi nu poti sa ne cumperi", "Meme, neincetat, de acum vei fi contestat!", "Regretele nu sterg faptele cu buretele" si "Gest impardonabil pentru un presedinte care ne lasa fara cuvinte".

Toate, aluzie la faptul ca Gigi Becali l-a platit pe suporterul batut de presedintele Mihai Stoica, care nici nu a fost la stadion. "Pe noi nu ne poti cumpara", a mai sunat mesajul unui banner. La stadion a fost de asemenea prezent si suporterul batut de MM, care a venit pentru a-si incuraja echipa.

Ultimele minute s-au jucat numai la poarta lui FC National, dar apararea supranumerica si lipsa de luciditate a Stelei i-au adus lui Landi o victorie pretioasa in duelul sau cu Zenga.

La finalul meciului, Walter Zenga a fost un car de nervi si a tipat inainte de a iesi de pe teren la unii suporteri veniti aproape de bara pentru a-l contesta.

Dupa partida, aproximativ 200 de suporteri s-au adunat la Marriot si au protestat impotriva jocului slab al Stelei, prinzandu-i pe Gigi Becali si Mihai Stoica in momentul in care acestia intrau la hotel. Ei au scandat din nou numele lui Hamutovski si Neaga.

Sorin Spin, Onlinesport

FCM Bacau - Poli Iasi 0-1

FC Brasov - Sportul 0-1

Gloria - FC Arges 3-0

Otelul - CFR Cluj 1-2

Poli Timisoara - Farul 1-0

Apulum - Dinamo 1-3

FC National - Steaua 1-0

Rapid - U Craiova 4-0

Gazeta Sporturilor