Tractorul Brasov - scoasa din nou la licitatie

de     BaniiNostri.ro
Joi, 19 mai 2005, 0:00


Guvernul Romania a emis o ordonanta de urgenta prin care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) este imputernicita sa vanda pachetul de actiuni detinut de stat la Tractorul Brasov, prin negociere, catre un investitor strategic capabil sa asigure relansarea economica a societatii.

Tot prin aceasta ordonanta de urgenta, se prevede ca elementele esentiale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni sunt stabilite prin negociere si sunt supuse aprobarii Executivului, ajutorul de stat acordat companiei brasovene pana la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta urmand sa fie compatibilizat cu noile reglementari in materie.

Privatizarea Tractorul a fost facuta, tot in baza unei ordonante de urgenta, prin semnarea, la 1 octombrie 2003, a unui contract de vanzare-cumparare de actiuni cu firma italiana Landini, ulterior, datorita nefinalizarii procesului de privatizare si a desfiintarii contractului de privatizare, Guvernul Romaniei a hotarat reluarea procesului de privatizare in vederea relansarii economice a

societatii brasovene.


73 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică