V-am prezentat, recent, un proiect tuning Dacia Logan realizat de colegii de la AutoMondial. Va prezentam acum imaginile 3D furnizate de Bogdan Udrea, absolvent al Facultatii de Inginerie Tehnologica din cadrul Universitatii Transilvania, masterand la sectia de Design Industrial din cadrul aceleiasi institutii.

Pasionat atat de proiectele 3D, cat si de automobile, Bogdan Udrea a participat deja la mai multe concursuri nationale si internationale de design.

"Influenta Renault asupra design-ului original m-a determinat sa dezvolt, in paralel, o versiune RS (Renault Sport), inspirata din titratele modele sportive Renault Clio RS si Megane RS, dar si o versiune AT (Advanced Tuning), care vizeaza posibila latura sportiva a modelului de serie.

Din versiunea AT a derivat natural AT Custom, o varianta de genul "underground", careia nu-i lipsesc neoanele si caroseria vopsita in motive tribale. Am urmarit ca modificarile sa se potriveasca perfect designului exterior, esteticii liniilor originale si imaginii de marca.

Elementele modificate fata de modelul de serie sunt bara de protectie fata/spate, esapamentul, pragurile laterale, bosajele rotilor, jantele si pneurile, oglinzile exterioare, stergatoarele de parbriz, eleroanele, blocurile optice". Au rezultat trei versiuni de Logan care pot constitui punctul de plecare al unui nou proiect tuning.