Steaua, Rapid si Dinamo au reincins lupta pe finalul campionatului. In timp ce „ros-albastrii" si giulestenii ii suspecteaza pe „ciini", dinamovistii si rapidistii spera sa profite de degringolada din Ghencea pentru a obtine titlul.

Atipic pentru un campionat dominat in mare parte de Steaua, finalul competitiei scoate in primplan razboiul pina acum mocnit al celor trei echipe din virful clasamentului, intretinut pe parcursul ultimelor etape, echivalente cu declinul „ros-albastrilor". Cum in joc este cel mai rivnit trofeu intern, lupta pentru intiietate s-a transformat intr-o mignona conflagratie bucuresteana.

Pe de-o parte, renumele infierat in jocuri strategice al „ciinilor" este combatut la unison de Steaua si de Rapid, pe de alta, dinamovistii si giulestenii trag sperante din degringolada formata la malul campionatului de stelisti.

Titi accepta indicatiile patronului

In toiul suspiciunilor privitoare la antecistigarea ultimelor meciuri ale sezonului, dinamovistii joaca, miine, impotriva Otelului, o echipa care n-a cistigat decit un meci in deplasare, cu Apulum, o formatie cvasiretrogradata. „Echipele Rapid si Steaua sint complexate pentru ca in ultimii patru ani Dinamo a luat tot ce se poate.

Mai bine se uita in ograda lor", a fost reactia vicepresedintelui Gigi Netoiu fata de acuzele din ultimele zile, dupa care a comutat banuielile inspre Giulesti: „In prima repriza, Craiova a jucat bine, dar probabil ca la pauza au baut o cafea impreuna. Ori s-a schimbat jocul Craiovei, ori al Rapidului".

La Steaua, Titi Dumitriu a anuntat in prima conferinta ca este de acord ca patronul sa se implice in alcatuirea echipei.

Mititelu, in carti la Craiova

Cu un ochi la Steaua, unde va redebuta pe banca Titi Dumitriu in meciul cu FCM Bacau, si cu altul la Dinamo, rapidistii se deplaseaza la Pitesti, acolo unde Sorin Cirtu a revenit la echipa, dupa ce-si anuntase intentia de a parasi clubul in urma meciului de la Bistrita. „Lupta ramine strinsa.

Mai sint trei etape in care se joaca totul", a caracterizat tehnicianul rapidist Razvan Lucescu lupta pentru primele pozitii. La polul opus, ceea ce ar fi trebuit sa fie derby-ul retrogradarii, Universitatea Craiova-Apulum, a devenit o simpla sansa a ardelenilor de a-si mentine sansele teoretice de salvare.

Deja retrogradati, oltenii ar putea reveni in proprietatea lui Adrian Mititelu, care a purtat discutii cu Dinel Staicu. De asemenea, cel care a detinut clubul pentru citeva ore i-a contactat si pe cei zece fotbalisti care deja si-au predat echipamentul pentru a le asigura sprijinul.