Astral Telecom, cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania, anunta redefinirea ASTRAL Card, un produs preplatit care ofera solutii de acces alternativ la: convorbiri internationale si Internet (in varianta dial up sau WiFi).

Astral Card este un produs flexibil si inovativ care se adreseaza tuturor celor care doresc sa comunice mai usor, oriunde in lume.

„Continuand strategia noastra actuala de imbunatatire permanenta a continutului produselor si serviciilor companiei am redefinit produsul Astral Card astfel incat sa se plieze cat mai fidel pe cerintele clientilor nostri.

Astral Card este astfel conceput incat sa ofere o libertate mult mai mare de comunicare prin noile beneficii incluse in cele trei pachete cu valori cuprinse intre 5 si 15 euro: tarif avantajos de 8 eurocenti/min pentru peste 20 de destinatii principale din lume, taxare la 8 secunde dupa primul minut indiferent de destinatia apelata, economii importante prin

eliminarea costurilor convorbirilor locale si introducerea unui numar unic de acces la nivel national. In plus, cardurile Astral de 15 euro contin un bonus permanent de 2 euro iar cele de 10 Euro un bonus de 1 euro...", declara Calin Geru, Manager Marketing Astral.

Incepand din luna mai, accesul la serviciile de convorbiri internationale si Internet este mult mai flexibil si mai economic din punct de vedere al distributiei, compania Astral implementand, prin intermediul noului site www.card.ro, un sistem inovativ de achizitionare online a cardului Astral.

Acest serviciu reprezinta o premiera pe piata produselor preplatite deoarece simplifica practic sistemul de distributie a cardului, precum si modul de folosire a acestuia. Prin simpla achizitionare online a unui cod PIN, clientii Astral au acces rapid, alternativ, securizat, la toate serviciile preplatite ale companiei.

O alta facilitate introdusa de compania Astral este numarul unic de acces gratuit din reteaua Romtelecom (fixa si publica) si din reteaua Astral, 0808 770 770, pentru serviciile de convorbiri internationale.Prin folosirea acestui numar de acces clientii nu vor mai plati tariful local catre operatorul de telefonie fixa;

astfel, acestia pot economisi contravaloarea a pana la 77 de minute de convorbiri telefonice internationale.

Suplimentar, prin apelarea 031 100 CARD (031 100 2273), un numar alternativ de acces la serviciile de convorbiri internationale, tarifele serviciilor Astral CARD se reduc cu 2 centi (EURO)/min., clientii primind astfel gratuit pana la 70 de minute de convorbiri telefonice internationale.

Numarul total al destinatiilor internationale apelabile se ridica in prezent la peste 400.

Folosind Astral Card pentru acces dial-up la Internet, clientii isi pot seta online modul de acces: fie in varianta de acces nelimitat, cu o valoare de 7 euro pentru o luna sau 15 euro pentru trei luni, fie in varianta clasica de tarifare in functie de timpul petrecut efectiv pe Internet, cu un tarif de 10 centi (EURO) pe ora.

De asemenea, Astral a alocat un numar unic de acces dial-up la nivel national: 0870 11 22 33.

Solutia de acces la utilizarea codului PIN este bazata pe Tehnologia DotAssure(TM) utilizata de DotCommerce Romania pentru securitatea datelor si a transmisiilor care a fost recent auditata (Aprilie 2005) de agentia americana Merchants Against Fraud si a primit 5 stele din 5 posibile.