Atacantul roman de la Sporting Lisabona, Marius Niculae crede ca vina meciurilor strategice le apartine exclusiv presedintilor de club, declaratie facuta pentru Radio Info Pro. "Sageata" spune ca este la curent cu toate acuzele care se aduc acum fostei sale echipe de club, Dinamo, dar sustine nevinovatia jucatorilor.

"Eu tin legatura cu colegii mei de la Dinamo, mai ales cu Florentin Petre, care e prietenul meu cel mai bun. Nu stiu ce sa zic de meciurile strategice, nu pot sa ma pronunt despre ce s-a scris in presa. Cat am fost la Dinamo eu, nu s-a intimplat asa ceva, meciuri strategice.

Eu mai bine nu as mai intra sa joc daca as sti ca se face asa ceva, pentru ca trebuie sa existe respect pentru aceasta meserie. Nu exista o reteta propriu-zisa a acestor manevre. Eu cred ca de vina nu sunt

jucatorii, ci presedintii. Nu cred ca un jucator face de capul lui ce

vrea. Jucatorii au un sef, cine ii plateste. Eu zic ca acolo e problema si

acolo trebuie sa ne indreptam privirea, nu asupra jucatorilor care

muncesc, stau in cantonamente, fac o groaza de sacrificii", a declarat

Niculae la Radio Info Pro.

Romanul este bucuros ca in sfirsit a depasit perioada nefasta prin care a trecut si a ajuns sa evolueze in finala Cupei UEFA. Dar nici acum nu stie care a fost cauza seriei multiple de accidentari pe care le-a suferit in ultimul timp. "Cauza nu o stiu nici eu nici doctorul, nici nimeni. Parca

am fost blestemat. Dar am trecut peste ele, ma simt bine, am inceput din nou sa joc. Am ajuns din nou intr-o finala de Cupa UEFA unde este o atmosfera cu totul speciala. Am pierdut, dar sper sa mai am o sansa de a juca o astfel de finala. Nu cred ca am dezamagit pe cineva, mai ales prin fotbalul pe care l-am jucat.

Toti au apreciat ca am jucat cel mai bun fotbal, chiar si actuala campioana, adversarii de la Benfica", a declarat Niculae.

Referitor la o eventuala micsorare a contractului cu Sporting Lisabona,

Marius Niculae a destainuit ca aceasta decizie va fi luata de comun acord cu impresarii sai, Victor si Ioan Becali. "Eu imi doresc doar sa joc fotbal si sa o fac cat mai bine. Normal ca si partea finaciara este foarte importanta, dar de ea se ocupa impresarii mei, fratii Becali.

Ei stiu cel mai bine si ne consultam inainte de a se intimpla ceva din acest punct de vedere", a mai spus la Radio Info Pro Marius Niculae.