Adrian Mutu, a carui suspendare pentru dopaj a luat sfarsit marti, ar putea fi titular in partida pe care echipa sa, Juventus, o va disputa, duminica, pe teren propriu, cu Cagliari, in ultima etapa a campionatului Italiei.

Cotidianul "Gazzetta dello Sport", cel care a dat aceasta informatie, a gazduit si o declaratie a antrenorului Fabio Capello. "Mutu s-a antrenat bine si merita sa joace.

Cu siguranta va fi in teren la meciul cu Cagliari si va participa la sarbatorirea celui de-al 28-lea titlu de campioana pentru Juventus".

Romanul este dorit de AS Roma si FC Parma

Jocul cu Cagliari ar putea fi insa pentru Mutu primul si ultimul meci in tricoul lui Juventus. Pentru sezonul viitor, el ar putea fi cedat la AS Roma in schimbul lui Cassano, dar cotidianul "Corriere Canadese" a anuntat ca, daca Parma nu va retrograda, romanul ar putea fi folosit ca moneda de schimb in transferul lui Alberto Gilardino.

Mutu a mai evoluat la Parma in sezonul 2002/ 2003, cand a inscris 22 de goluri in 36 de meciuri. Daca nu pleaca de la Juve, "Briliantul" ar putea fi consiliat si in sezonul viitor de Tony Adams, dupa ce fostul international englez l-a ajutat in cadrul programului de reabilitare de la clinica Sporting Chance.

Conform BBC, Adams a fost in Italia, unde si-a continuat activitatea cu Mutu si a discutat cu oficialii de la Juventus despre posibilitatea de a ocupa o functie de antrenor la aceasta echipa. Adams, care ar urma sa se ocupe de pregatirea fundasilor, este in tratative pentru o astfel de functie si cu alte doua grupari italiene, Verona si AC Torino.