Mandinga sunt 8 - 7 baieti si o fata, toti cu studii muzicale profunde. Sunt singura orchestra de Salsa din Romania. Au debutat in urma cu doi ani si au un public foarte fidel. Show-urile lor sunt complexe, isi pregatesc cu minutiozitate aparitiile pe scena.

I-am descoperit CU ADEVARAT de-abia miercuri 25 mai. Teatrul Bulandra a fost neincapator pentru sutele de persoane care si-ar fi dorit sa le fie alaturi. Lansarea albumului Soarele meu a fost un bun prilej pentru toti cei care le apreciaza muzica sa se intalneasca in sala Toma Caragiu pentru un concert deosebit intitulat Mandinga & Friends.

Insa cu siguranta nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat. Un show pregatit pana in cele mai mici detalii. Un show 100% live, cu dansatori, momente speciale si surprize. Un performance deosebit al fiecaruia dintre cei 7 instrumentisti, o voce aparte, cea a Elenei, multa culoare, multa atitudine, mult umor, multe sentimente contradictorii. Au cantat cu bucurie si din suflet.

Au cantat pentru ei, au cantat pentru toti cei care i-au sustinut.

Ce s-a vazut din public a fost profesionalismul asezat pe note si trairi foarte puternice. Pe scena au urcat Pacha Man, Cabral si Mara ca invitati speciali. Cel mai deosebit sentiment trait a fost acela ca Mandinga au reusit , intr-o o ora si jumatate, sa-i transforme pe toti cei prezenti in sala in invitati speciali. Show-ul s-a incheiat cu aplauze, multe aplauze.

Si cu bucurie in suflet ca se poate si asa.

Si s-a terminat cu chef si mai mare de party. Pentru ca Mandinga mai pregatisera o surpriza. O petrecere in club Paradiso Salsa. O petrecere la care au cantat din nou. O petrecere la care am dansat pana tarziu in noapte si am invatat cele mai variate miscari de salsa.

Albumul Soarele meu s-a lansat ieri si a dat tonul pentru distractiile verii. Vor urma si alte concerte Mandinga. Pentru ca Soarele meu si celelalte 11 piese ale acestui album vor fi puncte de rezistenta ale petrecerile verii 2005.