Am luptat pentru o presa mai slaba si am castigat! Sau, ma rog, fiecare a avut de castigat. Unii ca au slabit, altii au luat chiar si premii. Competitia organizata de revista TABU a adus la start 107 persoane doritoare sa scape de kilogramele in plus insa la cantarirea finala au avut curajul sa se prezinte doar 54.

Iata care sunt marii castigatori ai Cupei presei la slabit:

Locul I - 1000 Euro - Mona Bica de la Ziua, cu o scadere procentuala a stratului adipos de 9,4. (Reteta: "Tratament cu Reductil de la Abbott, pe care il recomand tuturor, regim alimentar strict si sala.")

Locul II - 500 Euro - Bogdan Pavlica de la Radio Romania Actualitati - cu o scadere procentuala a stratului adipos 8,8 ("Doua antrenamente pe zi, regim alimentar bogat in proteine si fara carbohidrati, nimic in gurita dupa 18,00, fara alcool....si ... cu suferintaaaaa .Glumesc...m-am obisnuit din februarie de cand am inceput sa slabesc.)

Locul III - 250 Euro - Iulia Fratila de la Prima TV - cu o scadere procentuala a stratului adipos de 8,7. ("Recunosc ca nu prea am mers la sala. M-am infometat si nu ma mandresc cu asta. Am scos din alimentatie painea, cartofii, am mancat numai salata si gratare.")

Au mai fost acordate alte cateva premii:

Premiul de excelenta - pentru concurentul care s-a ingrasat cel mai mult - Oana Stanoevici - colega noastra de la Academia Catavencu - cu o up-gradare procentuala de 4,4%. Noi stim insa ca era din cauza unui bandaj pe care ea il avea la picior. Si apoi, oricum a dat cele 30 de KG iaurt Danone primit la toata lumea care era acolo!

Premiul special al World Class Fitness Academy - pentru concurentul care a muncit cu cea mai mare abnegatie - pentru Irina Dancus - TVR. Ea a primit un abonament de 6 luni la sala.

Si inca doua premii la noroc - Produse cosmetice Sephora de la Beauty Shop de 250 Euro pentru Ioana Popescu - X Magazin si un televizor roz cu DVD incorporat de la Orion pentru Mirela Dinica de la Realitatea Romaneasca.