Abuzind de dreptul natural al oricarui om de-a face ce vrea cu propriul organism, dl. Dan Voiculescu s-a avintat la telejurnalul de seara sa-si ofere trupul pe tava rapitorilor din Irak, uitind insa sa-si cumpere a doua zi si bilet de avion, dus fara intors, pina la Bagdad.

Chestie care ne aminteste de realizarili sponsorului sau subteran, nea Nicu, pe vremea caruia se raporta ca „griul a fost cules in intregime la televizor si mai avem putin de cules la radio", lasindu-se in suspensie situatia de pe cimp.

Pe cit de dispretuitor se dovedeste fata de organismul pe care l-a luat in primire la nastere, de vreme ce e dispus sa renunte la el oricind, pe atit de ingrijorat se arata domn’ profesor fata de bietele noastre corpuri.

Dovada?! Marsul normalitatii pus la cale de Partidul Conservator, taman in ziua si la ora cind va avea loc in Bucuresti parada gay-ilor.

Baietii de pravalie ai domnului Voiculescu, in loc sa se pastreze pentru la toamna cind vor putea conserva fara probleme gogonele in saramura, s-au itit taman acum sa conserve „familia, crestinismul si normalitatea" intre Mitropolie si Parcul Cismigiu.

Fii fericita, natie romana, ca, daca pina mai ieri politicienii s-au ingrijit nu cumva sa ne lipseasca piinea de la gura, a venit in sfirsit dom’ Voiculescu de la PUR sa se ingrijeasca si de CUR, adica de Conservatorii Uniti Romani!