Gigi Becali a anuntat ieri dimineata ca l-a pierdut pe Plesan in favoarea lui Dinamo. Dupa-amiaza, Plesan era deja la antrenamentul celor Stefan cel Mare, alaturi de Cosmin Moti.

Daca Daouda, Guso, Ilie Iordache si Murgan, ceilalti patru fosti fotbalisti ai Craiovei care au semnat pentru Dinamo, se afla in vacanta, Plesan si Moti sint in circuitul loturilor nationale pentru dubla cu Olanda si Armenia.

Ei au avut totusi nevoie de acordul lui Dinel Staicu pentru a se antrena cu Dinamo deoarece pina la vara sint in acte tot fotbalistii Universitatii.

Cei doi olteni s-au prezentat ieri la stadionul Dinamo, la ora 16:30, si imbracati in echipamentul "ciinilor" s-au pregatit cot la cot cu Niculescu si compania, sub comanda lui Ioan Andone, timp de o ora. Mihaita Plesan a parut ca doreste sa impresioneze staff-ul "ciinilor".

El a mai zabovit pe teren impreuna cu Zicu si Claudiu Niculescu inca 10 minute dupa incheierea antrenamentului, expediind suturi la poarta lui Matache, sub privirile lui Andone, Mateut si Mihaiescu.

"M-am pregatit aici, pentru ca asa mi-au recomandat antrenorii de la lotul national. Sint inca jucator liber si imi caut echipa"

Cosmin Moti

"Daca nu reusesc un transfer in strainatate, voi semna cu Dinamo. Era normal sa ma pregatesc cu ei pentru ca urmeaza doua meciuri importante pentru nationala"

Mihaita Plesan