Nebunia acuzatiilor de blaturi in care au fost angrenati oficialii marilor echipe din Bucuresti s-a incheiat ieri cu amendarea patronului stelist Gigi Becali. Directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, si presedintele rapidist, Dinu Vama, s-au prezentat, ieri, in fata Comisiei de Disciplina.

De la apel a lipsit cel care a declansat scandalul, patronul stelist Gigi Becali. "Ce sa-mi faca mie? Pot sa ma suspende 25 sau 200 de ani, gura mea nu o vor inchide niciodata", clama acum doua zile boss-ul din Ghencea. Dupa discutii care au durat o ora, cei trei oficiali prezenti la Liga au iesit de la judecata fara sa acorde nici o declaratie sau explicatie.

Presedintele Comisiei, Doru Viorel Ursu, a tinut o pseudoconferinta de presa in care a preamarit rolul fair-play-ului in fotbal si a anuntat ca in curand va fi elaborat "Codul de conduita al fotbalului romanesc". Toate oalele s-au spart in capul lui Gigi Becali. Patronul Stelei a primit avertisment pentru neprezentare si a fost amendat cu suma de 4.000 de euro.

Latifundiarul din Pipera nu s-a sinchisit de amenda, a spus ca o va plati, dar ca va continua sa-si acuze rivalii. "Amenda asta nu o sa-mi inchida gura. Pot sa ma amendeze cu 400.000 de euro. Eu nu am cum sa demonstrez ce spun, dar se pot uita pe casetele cu meciurile: ala sta, ala simuleaza...

Ce, nu stiu Mitica Dragomir sau Mircea Sandu ce s-a intamplat la meciurile alea? Ei nu fac nimic pentru ca zic ca trebuie sa ia probe. Le este frica, dar mie nu-mi este", a spus Becali care a mai mentionat ca intentioneaza sa ofere celor de la FC Arges prime de 200.000 de euro ca sa incurce pe Dinamo in ultima etapa a campionatului.