Dinamo-Universitatea Craiova. "Ros-albii", campioni ai blaturilor in aceasta editie a Diviziei A, n-are nici o emotie inaintea partidei cu "juvetii". Dupa ce, de-a lungul intregii saptamini, 15 jucatori si-au reziliat contractul cu "Stiinta", oltenii vor veni in plimbare la Bucuresti.

In aceste conditii, atacantul Claudiu Niculescu va putea inscrie cite goluri va dori, astfel incit sa-si aconteze titlul de golgeter cu o etapa inainte de final. In clasamentul "tunarilor", dinamovistul are 20 de reusite, aflindu-se la doua "lungimi" de Gigel Bucur (Sportul Studentesc).

Decimata de oficialul dinamovist Gigi Netoiu, care a convins cinci olteni sa joace din sezonul viitor pentru "ciinii rosii", Craiova isi traieste ultimele 180 de minute pe prima scena. La antrenamentele dinamovistilor participa, de doua zile, craiovenii Mihaita Plesan si Cosmin Moti, ambii liberi de contract, dar aflati cu un picior in Soseaua Stefan cel Mare.

La acest meci, antrenorul Eugen Neagoe, care n-are voie sa stea pe banca in calitate de "principal", va alinia, practic, o echipa de tineret. Craiova a deplasat in Capitala 18 jucatori. "Vedetele" lotului sint Feleaga, Badaluta, Dananae, Claudiu Tudor si Stoianof.

Spre exemplu, Lucian Badaluta s-a facut remarcat dupa ce a furat o geaca dintr-un magazin in Italia, cind se afla in cantonament cu Universitatea. Craiovenii au plecat ieri dupa-amiaza din Banie si au innoptat intr-un motel situat la iesirea din Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda".

Pe banca de rezerve a Craiovei va lua loc si antrenorul portarilor, Silviu Lung, care va fi trecut pe foaia de joc drept antrenor principal. Linga fostul international va lua loc fiul sau cel mic. Silviu Lung jr. are 15 ani, este international de juniori si va fi "rezerva" lui Nicusor Nanica.

Recent, fratele fostului stelist Tibi Lung, in prezent la Pandurii Tirgu-Jiu, a fost eroul unui meci de juniori. El a inceput partida ca portar, iar in partea secunda a evoluat virf de atac, postura din care a izbutit sa marcheze nu mai putin de cinci goluri! Pe banca de rezerve vor mai fi alti juniori de 16 ani: Catalin Virlan, Constantin Gingioveanu si Ovidiu Patrascu.

Trei dintre cei 18 jucatori fotbalisti deplasati de Neagoe la Bucuresti sint elevi de liceu: Silviu Lung jr. (clasa a IX-a), Constantin Gingioveanu (clasa a X-a) si Ovidiu Patrascu (clasa a XI-a). Toti trei sint elevi la Colegiul "Elena Cuza" din Craiova, atacantul Patrascu fiind olimpic la informatica!