Dupa aproape opt ani de dragoste si planuri de nunta, Nicoleta Luciu l-a parasit pe iubitul ei Dinu Maxer. Zvonurile conform carora Nicoleta s-a mutat din apartamentul lui Dinu ne-au fost confirmate chiar de vedeta Playboy.

"DA, M-AM MUTAT?

Chiar daca pana acum Nicoleta nu avea voie sa spuna nici macar cum o cheama, fiind obligata sa dea doar declaratii cre treceau pe la PR-ul postului de televiziunea la care lucreaza, acum si-a luat inima in dinti si a marturisit ca s-a despartit de Dinu, ca s-a mutat si ca locuieste in prezent cu o prietena. "Se mai intampla, nu e o tragedie ca nu mai suntem impreuna.

Nu mai mergeau anumite lucruri si ce sens are sa mai stai cu cineva daca nu mai merge? Nu pot comenta acum motivele despartirii. Ma mut cu o fata in gazda pana cand imi voi ridica propria casa in Buftea. Terenul este destul de mare si sper sa imi fac un cuib asa cum l-am visat. Daca vreti mai multe explicatii in privinta despartirii, intrebati-l pe Dinu".

SUB TACERE

Chiar daca se credea de ceva timp ca Nicoleta a rupt legatura cu Dinu, el a negat acest lucru pana in ultimul moment. Saptamana trecuta, Maxer ne-a acordat un interviu in care nu a sugerat ca ar fi ceva in neregula in relatia lui cu Luciu, ba chiar din contra. In plus, el a refuzat pana in ultimul moment sa dea vreo declaratie in legatura cu ruptura. El, pur si simplu, nu vrea sa comenteze.

Asta chiar daca Nicoleta ne-a sugerat ca fostul ei iubit ar putea da mai multe amanunte.

IMPINSA LA VEDETISM

Relatia dintre Dinu Maxer si Nicoleta a inceput pe cand ea nu era celebra. El, in schimb, punea bazele trupei Axxa si capata statut de vedeta. Apoi, din 1999, cand Nicoleta a castigat titlul de Miss Romania, situatia a inceput sa se schimbe. Sexoasa bruneta a atras privirile cautatorilor de talente si a devenit astfel imaginea mai multor firme.

A fost ceruta in multe reclame, iar Dinu i-a sporit popularitatea creandu-i formatia "Alize". Tot Dinu a fost cel care a pus bazele trupei "Laguna"?. Apoi Nicoleta a acceptat sa pozeze pentru revista Playboy, si din acel moment ea a devenit cea mai faimoasa din cuplu.

Decizia de a poza goala a fost luata in anul 2000 de amandoi: "Am vazut cine aparea in pictorialele revistei respective si cum aratau acele doamne. Atunci am considerat ca e momentul sa pozeze. Am luat hotararea de comun acord. Sincer, am vrut sa demonstrez ca are un corp perfect - si cred ca am reusit!", ne declara Dinu intr-un interviu acordat de curand.

DIN REVISTA PE STICLA

Dupa ce a fost extrem de apreciata pentru pozele aparute in revista, Nicoleta a trecut la urmatorul pas: televiziunea. Pentru ca trupul frumos al brunetei atragea valuri de audienta, Luciu a inceput sa apara alaturi de Tanta in emisiunea lui Teo Trandafir. Ceea ce s-a dovedit a fi o miscare buna in carierea Nicoletei.

Asta chiar daca de curand vedeta a decis sa renunte la emisiunea zilnica in favoarea unui rol intr-un serial tv la care va incepe curand filmarile.

FIDELITATE EXTREMA

Nu de multe ori, Nicoleta a fost banuita ca ar fi infidela. Ca, dupa ce a urcat in topul celor mai sexy femei din Romania, isi va cauta un "tip cu bani" si nu va mai sta alaturi de Maxxer. Ei bine, in ciuda acestor speculatii, pana acum, Nicoleta a reusit sa demonstreze ca nu a fost atrasa de portofelele altor barbati si a continuat sa mearga la studiourile din Buftea cu tramvaiul 5.

Chiar si banuiala legata de o presupusa relatie cu Sile Camataru, care, indragostit de ea, i-ar fi trimis foarte multe cadouri extrem de scumpe, s-a dovedit nefondata. Asa ca Dinu, care o insotea des pe iubita lui, era invidiat de mai toata suflarea masculina. "Dupa o relatie de opt ani suntem un cuplu deosebit, sudat. Nicoleta este singura femeie cu care vreau sa ma casatoresc.

Ne consideram casatoriti din momentul in care ne-am mutat impreuna in apartamentul nostru. Impartim totul, hotaram totul impreuna, la fel ca un cuplu unit in fata preotului. Dar nu cred ca este momentul sa facem acest pas. Nu are rost sa-i fac un rau Nicoletei acum, cand se afla pe val. Suntem un cuplu care se bucura de foarte multa notorietate.

Mereu m-am gandit la imagine, am tinut cont de acest lucru. O sa oficializam legatura noastra abia atunci cand o sa vina un bebe. Cand se va intampla acest lucru va fi ceva deosebit, in stil mare.?, ne-a declarat Dinu. Ei bine, se pare ca acum planurile pe care le facuse Dinu pentru ei s-au spulberat.

GELOZIE

Despre faptul ca Dinu este un tip gelos s-a vorbit foarte mult. Iar solistul nu a ascuns acest lucru niciodata: "Am marturisit deseori ca sunt un tip gelos doar daca femeia de langa mine genereaza situatii de aceasta factura. Oricum, am o vorba: ?Gelozia este fiica Iubirii si sora mai mica a Mandriei?". Ba chair se zicea ca o mai pune la punct pe Nicoleta sau ca ii aplica cate o corectie.

Dar nu s-au vorbit prea multe depre gelozia Nicoletei care, spun unii, a iesit la iveala o data cu duetul "Te visez" pe care Dinu l-a compus pentru a-l canta impreuna cu Alma.