Cum te afecteaza pe tine casatoriile intre homosexuali (de Bogdan Mateciuc)

de Bogdan Mateciuc     Altermedia.info
Luni, 30 mai 2005, 0:00Multi oameni nu realizeaza de ce este extrem de important sa luam atitudine acum. Am auzit cu totii refrenul favorit al activistilor homosexuali - "ce-ti pasa tie? ce treaba ai tu cu asta?" In sens larg, "asta" are putin de-a face cu casatoria propriu-zisa, pentru ca propaganda homosexuala se refera la mult mai mult.

Nu e vorba de casatorie sau beneficii…
Interesant, in cele cateva locuri in care homosexualii au castigat dreptul de a se "casatori", foarte putini dintre ei s-au casatorit. La fel stau lucrurile si cu "uniunile civile" si cu beneficiile din asigurari.

De exemplu, General Motors este prezentata pe site-ul Human Rights Campaign ca fiind una dintre "companiile prietene" ale homosexualilor, dupa o lupta indelungata dusa pentru a o obliga sa ofere pachete de asigurari si alte beneficii pentru "partenerii" homosexuali.

Cati dintre angajatii GM au ales sa-si includa partenerul homosexual in asigurarea de sanatate? Potrivit lui GM, numai 166 de angajati, adica a suta parte dintr-un procent din toti angajatii companiei.

Adevarata victorie…
Adevarata lupta se da pentru acceptarea si recunoasterea juridica, fortata, a homosexualitatii in viata publica si privata.

Lupta indarjita pentru "casatoria homo" este legata in realitate de obsesia homosexualilor ca societatea sa le accepte apucaturile, si de ideea lor ca fara a fi fortati prin lege, noi n-o sa-i acceptam niciodata.


Facand din comportamentul homosexual o chestiune legala, sub forma unei "casatorii" sau "uniuni civile", se ajunge astfel la recunoasterea de catre stat a acestui comportament, recunoastere care atarna foarte greu in balanta.

Atunci cand "casatoria" homo devine lege, societatea trebuie sa se astepte la o multime de consecinte nebanuite - lucruri pentru care activistii homosexuali muncesc din greu de multa vreme:

• Hartuirea juridica a celor care nu accepta homosexualitatea. Astazi, in Statele Unite, asociatia Cercetasilor este data afara din scoli si i se refuza folosirea proprietatii publice pentru programe, din cauza principiilor lor ferme de a nu accepta in randurile lor homosexuali.

Relativ recent, pe 14 aprilie 2004, un judecator din San Diego a decis ca Cercetasii nu pot folosi un parc detinut de municipalitate pentru ca ar fi o "organizatie discriminatoare".

• Programe pro-homosexualitate in scoli, protejate prin lege. Programele "de constientizare" in scoli se deruleaza acum intr-o maniera clandestina, fara informarea parintilor. Conducerea scolii da inapoi atunci cand parintii afla si protesteaza.

Odata cu legalizarea "casatoriilor" homo, activitatea homo-sexuala, relatii si "cultura" homosexuala vor fi recunoscute legal si considerate ca normale. A nu permite asemenea programe in scoli se va chema discriminare.

Profesorii vor putea sa-si prezinte relatiile homosexuale (impreuna cu fotografii ale partenerilor) fara teama de reactiile parintilor. La urma urmei, daca relatiile homosexuale sunt prevazute in lege, ele trebuie acceptate.

Adunarile si alte activitati pentru copii, in care se pune semn de egalitate intre homosexualitate si heterosexualitate, vor fi perfect legale.

• Implementarea unui limbaj homo in scoli. In scoli si in alte institutii publice, "sot si sotie" sau "tata si mama" vor fi inlocuite cu "partener si partener" sau "sot si sot" sau "parinte si parinte". In unele scoli publice din SUA deja s-a trecut la un asemenea limbaj. In curand va deveni obligatoriu.

In SUA, sarbatorirea Zilei Mamei sau Zilei Tatalui e deja interzisa in unele scoli.

• Actualizarea legislatiei anti-discriminare. Legea Uniunilor Civile redactata de senatul statului Massachusetts in ianuarie este o declaratie clara despre ceea ce ne asteapta. Se actualizeaza legislatia anti-discriminare, in sensul ca nimeni nu va mai putea face deosebire intre casatorie (normala) si uniunea civila a doi homosexuali. Cu aplicare firmelor, bisericilor, persoanelor fizice, etc.

• Toate aspectele economiei si vietii publice. Astfel, dupa legalizarea "casatoriilor" homo, toate firmele, bisericile, companiile de asigurari, magazinele, etc. vor trebui sa priveasca "casatoriile" homo la fel ca si caastoriile normale, sub toate aspectele.

O firma care nu ofera aceleasi beneficii sau tratament pentru ei, sau un magazin pentru mirese care nu se adapteaza cerintelor lesbienelor vor incalca astfel legea. (In Romania, in urma actiunilor asociatiei homosexualilor, compania TAROM a fost amendata pentru ca oferta ei de Valentine’s Day se adresa numai cuplurilor formate din persoane de sex opus.)

• Bisericile si adoptiile homosexuale. Chiar astazi, misiunile catolice din statul Massachusetts sunt fortate de catre stat sa incredinteze copii orfani cuplurilor de homosexuali spre adoptie, altfel ele pierzandu-si subventiile publice. (Din pacate, catolicii se conformeaza.) Aceasta abordare devine tot mai militanta.

• Amenzi considerabile. In California, o firma poate fi amendata acum cu pana la 150.000 dolari daca nu-i permite unui barbat sa vina la munca imbracat ca femeie. Anul trecut, municipalitatea Boston, la presiunea activistilor homosexuali, a emis "pe sest" o hotarare similara in ceea ce priveste locuintele.

• Atac asupra bisericilor. In SUA s-a declansat deja actiunea de a forta bisericile sa piarda scutirea de impozite, daca nu oficiaza cununii intre persoane de acelasi sex, sau daca fac vreo discriminare (chiar in literatura distribuita de ele).

• Legislatia "anti-ura" constituie calul de bataie al activistilor homosexuali pentru a-i forta pe oameni sa accepte homosexualitatea. Totul a inceput acum cativa ani in Boston, cand un bar a fost amendat cu 100.000 dolari pentru ca i-a dat afara pe doi barbati care se sarutau in public si care provocau tulburari. Acesta e doar inceputul.

Se intampla deja in Canada. Anul trecut, instantele din Canada au declarat ca trebuie legalizate "casatoriile" intre homosexuali. Imediat a fost adoptata si legislatia anti-ura. Noile legi din Canada ii ameninta pe "dizidenti" cu amenzi, cazier si chiar inchisoare. Iata cateva incidente aparute in presa:

• Comisia pentru Drepturile Omului din provincia canadiana Saskatchewan a decis ca un anunt de ziar, care mentiona pasajele din Biblie care condamna homosexualitatea, incalca drepturile omului. Comisia a decis ca ziarul si Hugh Owens, cel care a publicat anuntul, sa plateasca cate 1.500 dolari fiecaruia dintre cei trei homosexuali "jigniti" de anunt.

• Scott Brockie, un crestin care detine un magazin de imprimeuri in Toronto, a fost fortat sa realizeze niste materiale pentru o asociatie de homosexuali, desi el a afirmat ca este fortat astfel sa-si incalce convingerile religioase.

Comisia de ancheta a declarat ca desi dl Brockie este "liber sa-si exprime opiniile religioase si sa le practice acasa si in comunitatea lui crestina", in public drepturile homosexualilor prevaleaza asupra libertatii lui religioase.

• O instanta din provincia British Columbia a confirmat suspendarea pe timp de o luna a unui profesor de liceu care a trimis niste scrisori unui ziar local, aratand ca homosexualitatea nu este o orientare fixa, ci o stare care se poate si care trebuie tratata.

Profesorul nu a fost acuzat de discriminare, ci de exprimarea unor ganduri pe care statul le gaseste ca nepotrivite!!

In Europa, bisericile sunt deja sub tir. Editorialistul John Leo (de la publicatia conservatoare Townhall) observa intr-un articol recent:

• In Suedia, predicile sunt mentionate explicit intr-o lege anti-ura adoptata pentru a-i proteja pe homosexuali. Ministrul Justitiei a afirmat ca orice referire ca Biblia condamna homosexualitatea poate constitui o infractiune, iar un predicator deja a fost pus sub acuzare."

• In Marea Britanie, politia il ancheteaza pe episcopul anglican Peter Forster pentru ca a afirmat intr-un ziar local: "Unii oameni care sunt homosexuali se pot reorienta. Ii incurajez sa se gandeasca la aceasta optiune". Politia a trimis procurorului o copie a opiniilor lui Forster, insa dosarul a fost clasat.

• In Irlanda, anul trecut, Consiliul pentru Libertati Civile a avertizat clerul care distribuia o declaratie a Vaticanului impotriva casatoriilor homo ca ar putea fi acuzat conform legislatiei privind incitarea la ura.

Acestea sunt doar cateva dintre consecintele legalizarii "casatoriei" homo. De aceea cetatenii trebuie sa se implice acum si sa nu astepte ca autoritatile sa-i apere.


2142 vizualizari

 • +4 (8 voturi)    
  Toleranta si analiza! (Vineri, 28 martie 2008, 19:38)

  cris [anonim]

  A fi tolerant = a accepta chiar daca nu intelegi si nu esti de acord….Homosexualitatea nu exista in DSM manualul de statistica a tulb mentale. Cred ca ar fi mai bine sa aflam cauzele pt care o pers devine asa si poate sa ii intelegem trecutul….(educatia). 2 carti revelatoare, care distrug multe prejudecati despre barbati si femei sint : Cartea dorintelor - dr Gerard Leleu, Daca barbatii ai vorbi - Alon Gratch - ed Trei. Precizez - autorii sint barbati (psihiatru si psiholog clinician)Interesant e ca cei care blameaza cel mai vehement ceva au acea trasatura in ei insisi….deci : pers care urasc homo au tend homo refulate de obicei (asta nu inseamna ca vor deveni homo ci doar au tendinte homo neacceptate).
  • +2 (6 voturi)    
   Homofobie (Joi, 23 aprilie 2009, 13:53)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui cris

   ... daca la asta te referi... se numeste homofobie. Daca nu iti poti explica motivul pentru care urasti homosexualii, posibil esti homofob... iti reprimi niste porniri homosexuale. In cazul in care iti ridici niste probleme care au implicatii foarte serioase asupra societatii... scuza-ma... dar nu mai esti homofob... ci doar foarte ingrijorat. Aprob spusele de mai sus... Homosexualitatea este impotriva naturii... nu am cum sa accept sa capete proportii...
 • +4 (10 voturi)    
  Vezi-ti de dormitorul tau. (Vineri, 22 mai 2009, 8:33)

  ateologu [anonim]

  False probleme, monşer. Ce enumeri tu acolo nu sunt decât consecinţele ideii de egalitate în drepturi, i.e. limite impuse libertăţii unora pentru ca alţii să se bucure de o libertate egală.

  Nu-ţi convine, marş în Arabia Saudită şi să nu-ţi mai aud gura.
  • -4 (6 voturi)    
   Si tu de fundul tau (Vineri, 16 iulie 2010, 17:59)

   Patologu [anonim] i-a raspuns lui ateologu

   Deviatia nu poate avea "drepturile" normalitatii, pentru ca atunci normalitatea nu mai e normalitate, asta incearca si articolul sa sublinieze.

   Homosexualii distorsioneaza orice logica si ratiune, dupa ei trebuie sa judecam totul pornind de la premiza ca ceea ce fac ei e normal.

   Nu ma intereseaza ce fac ei in dormitor. Trebuie sa fi idiot sa nu intelegi articolul asta. Problema e ca se duce naibii ratiunea si logica si ca noi ceilalti suntem pana la urma discriminati.
 • +5 (7 voturi)    
  ar trebui sa ai o atitudine echilibrata (Miercuri, 30 decembrie 2009, 20:04)

  sclipitor [anonim]

  bogdan mateciuc faptul ca acei 1% din angajatii gm nu-si puteau utiliza un drept insemna o nedreptate, ca erau 1% sau ca ar fi fost 99% tot o nedreptate era.
  inainte de a te apuca sa publici ceva propune-ti sa fii corect, incearca sa fii echilibrat sau altfel scrie doar pt tine.
 • +3 (5 voturi)    
  ar trebui sa ai o atitudine echilibrata (Miercuri, 30 decembrie 2009, 20:04)

  sclipitor [anonim]

  bogdan mateciuc faptul ca acei 1% din angajatii gm nu-si puteau utiliza un drept insemna o nedreptate, ca erau 1% sau ca ar fi fost 99% tot o nedreptate era.
  inainte de a te apuca sa publici ceva propune-ti sa fii corect, incearca sa fii echilibrat sau altfel scrie doar pt tine.
 • +5 (5 voturi)    
  Cercetașii sunt organizație religioasă... (Vineri, 16 iulie 2010, 16:06)

  Viorelu [utilizator]

  Cercetașii sunt organizație cu afiliere religioasă și Constituția SUA precizează clar separea dintre stat și biserică, deci Cercetașii nu au voie să predice în școlile PUBLICE pentru că s-ar încălca primul amendament al Constituției SUA. Interdicția de a intra în școală (nu a fost scoasă, nu avea ce căuta acolo de la bun început) nu are nimic de a face cu poziția lor față de homosexualitate, ci cu afilierea religioasă.

  Pentru a înțelege cât de puternică e afilierea religioasă, Cercetașii nu acceptă în rândurile lor copii ale unor părinți necredincioși. Au tot dreptul să o facă pe motive religioase, dar nu au dreptul să recruteze în școli sau să se creeze mixtiuni de orice fel cu statul.
  • -5 (5 voturi)    
   Paradoxurile prostiei (Vineri, 16 iulie 2010, 18:27)

   Patologul [anonim] i-a raspuns lui Viorelu

   Si cu cercetasii de ce sa nu fim toleranti?

   De ce trebuie ca homosexualii sa aiba "drepturi" mai multe decat Cercetasii??

   Cercetasii nu au vreo afiliere religioasa, adica nu sunt afiliati la o biserica anume, dar unele grupari religioase si-au creat organizatii de cercetasi afiliate la ei.
 • +1 (3 voturi)    
  O intrebare retorica (Marţi, 23 aprilie 2013, 17:17)

  Otilia [anonim]

  Mamica, intreaba copilul, ce inseamna "homosexual?"
  O mamica toleranta trebuie sa raspunda: Puiule, sunt doi barbati care au decis sa traiasca impreuna.
  Si asa a deschis ochii copilului catre homosexualitate,in loc sa-i lase spiritul sa creasca liber si curat.
  Care sunt pericolele Homosexualitatii? -o intrebare retorica?
  • +1 (3 voturi)    
   ce? (Vineri, 28 iunie 2013, 16:11)

   VioletaValentina [utilizator] i-a raspuns lui Otilia

   "in loc sa-i lase spiritul sa creasca liber si curat."

   si cum ,ma rog, i-a pangarit sufletul copilului?crezi ca acel copil nu o sa mai creasca liber sau ceva?odata ce a inteles ce e homosexualitatea, are sufletul murdar? NU!
   nu o sa-l afecteze pe el sau pe tine in nici un fel

   si apropo, homosexualitatea se refera la atractia romantica dintre doua persoane de acelasi sex, nu doar doi barbati


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version