Liviu Tudan, liderul trupei Rosu si Negru, a fost condus ieri pe ultimul drum, de cei apropiati. Corpul neinsufletit al artistului, care a decedat joi, rapus de un cancer peritoneal in metastaza, a fost depus simbata la capela de la Arenele Romane.

Ceremonia s-a desfasurat intr-un cadru restrins, insa citiva artisti si prieteni au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Liviu Tudan, la slujba religioasa oficiata ieri la Arenele Romane.

Alaturi de familie si apropiati, printre cei prezenti s-au numarat Dida Dragan, Silvia Dumitrescu, Mircea Vintila, Dorian Ciubuc, Misu Cernea, Dan Manoliu, George Stanca. Simbata, doar citiva muzicieni si prieteni s-au aflat la Arenele Romane, unde si-au luat adio de la Liviu Tudan.

Adi Ordean (Compact), care a activat o vreme in formatia Rosu si Negru, era inca socat de disparitia colegului sau. „Acum o luna si jumatate era fericit ca s-a facut bine. Nu-mi vine sa cred ca nu mai e", a spus acesta. Indurerat de disparitia lui Tudan, Adrian Pittis a declarat: „Este o pierdere imensa. Nu toata lumea stie ce a insemnat el pentru rock-ul romanesc".