Presedintele PPRM, Corneliu Ciontu, a protestat ieri fata de intentia fostului lider al acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, de a reveni la conducerea PPRM.

"In conditiile in care proiectul "PPRM - Partid Popular si European" devine unul functional, presedintele Corneliu Ciontu considera ca incercarea de stopare a acestuia reprezinta o grava eroare care va afecta iremediabil credibilitatea partidului fata de electorat si de partenerii externi", se spune intr-un comunicat emis de presedintele PPRM.

Pentru a-si justifica atitudinea, Ciontu a enumerat, in acelasi comunicat de presa, succesele pe care le-a repurtat in cele doua luni de cand a preluat conducerea PPRM. El a sustinut ca numarul relatarilor neutre si favorabile din presa referitoare la acest partid s-au triplat. Organizatiile pentru femei si pentru tineret ale partidului au cerut reinscaunarea lui C.V.

Tudor la conducerea formatiunii. Totodata, s-a solicitat sa se revina la denumirea initiala a partidului: PRM. Urmeaza ca o reuniune de urgenta a Consiliului National sa decida in acest caz.