Jennifer Aniston trece prin cel mai negru moment al vietii: e in proces de divort cu Brad Pitt, iar ex-ul, cuplat cu sexoasa Angelina Jolie, umple paginile publicatiilor de scandal, adancindu-i depresia. in ultimele marturisiri facute apropiatilor, Jennifer a lasat sa se inteleaga ca o uraste pe Angelina, si ca incearca sa gaseasca o modalitate de razbunare pe ea si Brad.

in plus, si-a manifestat disponibilitatea de a iesi la bratul altor barbati. * David Schwimmer + Kim Cattrall. El are 38 de ani, ea 48 (dar se poarta la Hollywood!), el a devenit star cu "Prietenii tai", iar ea - cu "Totul despre sex".

S-au intalnit intr-un club, iar un angajat a declarat pentru National Enquirer ca la cateva ore dupa ce au facut cunostinta deja i-a zarit "inghesuin-du-se" intr-un colt. * Lisa Kudrow (41 ani) isi pregateste o revenire spectaculoasa. Ea va fi vedeta unui serial HBO, in care va interpreta rolul unei vedete care apare intr-un reality-show pentru a-si revigora cariera.

* Dupa multe chinuri si vreo doua sarcini pierdute, Courteney Cox a devenit mama unei fetite, Coco Riley Arquette, anul trecut. Acum spune ca maternitatea a implinit-o si are de gand sa mai aiba copii. Ori, daca nu, va putea sa adopte. Sotul ei e actorul David Arquette. * Drama lui Matt LeBlanc o depaseste pe cea a lui Jennifer Aniston.

El are o fetita de 1 an si aproape 4 luni, Marina Pearl, care sufera de o afectiune neurologica rara. Face crize care seamana celor de epilepsie, functia locomotorie ii e grav afectata si nu poate articula aproape nici un cuvant. Fetita trebuie sa mai creasca pentru a putea fi supusa unei interventii chirurgicale.

Dupa ce cativa ani si-a facut orarul in functie de nevoia de alcool si mancare (a fost dependent de bautura si a suferit de bulimie), Matthew Perry se pregateste pentru viata in doi. El a cerut-o de sotie pe Rachel Dunn, care-i e iubita de mai multi ani.