Viitorul atacantului Adrian Mutu la Juventus Torino nu este atat de linistit precum a lasat sa se intrevada antrenorul Fabio Capello, multumit de randamentul dat de roman la antrenamente. Presa din Peninsula este de parere ca Mutu va fi totusi cedat la AS Roma ca moneda de schimb pentru internationalul italian Antonio Cassano.

Impresionat de ambitia cu care se pregateste romanul, Capello pare ca vrea sa-l pastreze pe Mutu in lot si in sezonul urmator. Totusi, tehnicianul romanilor si-l doreste foarte mult pe Cassano, fostul sau elev de la AS Roma.

Ziarele italiene au scris ca directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, s-a intalnit cu administratorul delegat al clubului roman, Rosella Sensi, si a inaintat oferta: 12 milioane de euro si un jucator imprumut.

Ziaristii cred ca jucatorul imprumutat este Adrian Mutu, pentru ca atacantul congolez Shabani Nonda, cel care urma sa fie cumparat de la AS Monaco pentru a fi cedat la Roma, nu a trecut vizita medicala si nu va mai fi cumparat de torinezi.

Chiar daca Fabio Capello l-a laudat pe roman, directorul "juventin" Luciano Moggi este mai greu de convins ca Mutu ar putea fi pastrat, mai ales ca, o data cu venirea lui Cassano, Juventus ar avea sase atacanti in lot.

In aceste conditii, Mutu are toate sansele sa fie coleg la AS Roma cu Cristi Chivu, capitanul "tricolorilor" manifestandu-si dorinta de a ramane la gruparea din capitala Italiei. Chivu se afla pe lista de transferuri a unor cluburi precum Real Madrid, Juventus Torino sau Internazionale Milano.

Interesul marilor cluburi europene pentru Chivu dateaza de mai multe luni, chiar daca fundasul a pierdut cea mai mare parte a sezonului din cauza unei fracturi suferite la degetul mic al piciorului stang. Cu toate acestea, internationalul roman nu doreste sa se desparta de AS Roma.

Impresarul italian al fotbalistului, Andrea Pretti, a declarat ca fotbalistul roman va continua la gruparea romana daca cei din conducere doresc acest lucru, informeaza agentia italiana Datasport. "Daca Roma il vrea, Chivu va ramane. Numai in urma unui acord intre AS Roma si un alt club jucatorul si-ar putea schimba adresa", a declarat impresarul pentru sursa citata.