In urma cu un an, Cornel Dinu si Victor Piturca au avut un schimb violent de replici, stirnit de celebrul meci Dinamo - Ceahlaul, iar de atunci cei doi s-au evitat.

Contactat ieri pentru a vorbi despre situatia lui Adrian Mutu, administratorul delegat al lui Dinamo nu s-a mai abtinut si l-a atacat din nou pe actualul selectioner: "Din ce am vazut eu pina acum, la echipa nationala a fost mai mult un chilipir decit o selectie pe criterii bine stabilite".

Dinu a detaliat: "Am senzatia ca selectia se face pe criterii singulare si nu se iau in calcul numerosii factori care ar trebui sa decida cine vine si cine nu la echipa nationala.

Nu stiu spre exemplu ce calcule s-au facut atunci cind Contra si Rat au fost scosi peste noapte din echipa pentru meciul tur cu Olanda, fiind preferati Ogararu si Petre Marin.

Ni s-a spus ca ultimii jucasera mai mult impreuna cu Radoi si cu Ghionea, dar dupa calculele mele Contra si Rat au si ei foarte multe meciuri la «nationala» impreuna cu Radoi".

Chilipir - afacere avantajoasa sau cistig neasteptat; lucru foarte ieftin, marfa cumparata la un pret foarte avantajos

PRECEDENTUL CONFLICT DINTRE DINU SI PITURCA

"Sintem nevoiti sa ascultam aceleasi voci dezarticulate de centrii gindirii. Aceste gingureli mai mult onomatopeice, declansate din bretoane ce acopera si vederea, vor sa se identifice cu traditia de fair-play a unui club cu palmares impresionant."

Cornel Dinu, 30 aprilie 2004

"Daca vrea sa jigneasca, sa-l jigneasca pe taica-su, pe maica-sa. Sa aiba grija de familia lui, de copiii lui si de petele de pe fata, acoperite de o barba perversa, jegoasa si murdara, asa cum este si caracterul lui.

Eu vorbesc mai pe limba noastra, nu folosesc cuvinte simandicoase si academice, pe care Dinu le cauta prin dictionar."

Victor Piturca, 4 mai 2004

Anamaria Neagu, Costin Stucan