Au trecut vremurile in care se spunea ca "barbatul aduce banii in casa", ba chiar si cele in care salariile multor bugetari erau de compatimit. in cazul deputatului Ovidiu Brinzan, fostul ministru al Sanatatii, si al sotiei acestuia, Dana Razboiu, asistam la o spectaculoasa rasturnare de situatie.

Cum orice cetatean poate accesa declaratiile de avere depuse de demnitari, am avut surpriza sa constatam ca in ciuda pozitiei avute in Guvernul Romaniei si a mai noului statut de parlamentar, domnul Branzan este pus in inferioritate de veniturile declarate pentru ultimul an fiscal de sotia sa Dana Razboiu, prezentatoarea stirilor de la TVR 1.

Daca in dreptul lui deputatul PSD a trecut ca venit anual incasat suma de 392.922.740 de lei - salariu aferent functiei din Ministerul Sanatatii - la care se adauga o modesta suma de 4.146.009 lei, indemnizatie de parlamentar (era vorba, cu siguranta, de prima luna, incompleta, din actualul mandat), adica un total de 397.068.749 lei, in dreptul Danei Razboiu situatia e mult mai roza, conform

celor scrise in declaratia de avere de insusi sotul ei. intr-un singur an stirista de la TVR a incasat ca salariu si drepturi de autor numai putin de 588.297.419 lei, adica 49.024.784 lei intr-o singura luna. Cu alte cuvinte, cand se afla in pana de "lichiditati", Ovidiu Branzan poate apela cu incredere la rezervele sotiei.

Doar are serviciu bine platit la generoasa televiziune nationala, beneficiara atator si atator abonamente de la oameni care, probabil, trebuie sa numere cu atentie, de mai multe ori, toate cifrele din castigul ca prezentatoare la televiziune de stat al Danei Razboiu.