TABU a sarbatorit joi seara 3 ani de existenta printr-un spectacol senzual, indraznet, avangardist intr-o singura reprezentatie, in regia lui Ducu Darie. Intampinati de Catinca Roman, redactor sef, si Liviu Mihaiu, publisher, aproximativ 500 de oameni s-au adunat la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti pentru a spune "La Multi Ani" celei mai curajoase reviste de femei.

Spectacolul si spectatorii au fost impreuna pe scena Salii Mari, creindu-se astfel o atmosfera unica intr-o locatie non-conformista. Timp de 20 de minute invitatilor le-au fost puse la incercare cele cinci simturi, intr-o ambianta care a inclus dansatori pictati pe trup, muzica ambientala, alternari de intuneric si lumina.

Scenariul si regia au fost semnate de Ducu Darie, scenografia si costumele de Maria Miu, iar de coregrafie s-a ocupat Mihai Mihalcea.

Dintre cei care au fost prezenti la petrecerea aniversara ii amintesc pe Andreea Esca si Alexandru Eram, Diana Lascarescu, Oana Cuzino, Alexandru Macavei, directorul Radio 21, Mioara si Oana Roman, Pustiu’ si Dezbracatu’ de la Prima TV, Daciana Sarbu, Marie-Rose Mociornita, Corina Danila, Tania Budi, Vlad Craioveanu, Jean-Lorin Sterian, Marian Ionescu de la Directia 5, Gianina Corondan, Ioan

T.Morar, Ovidiu Buta, Cristian Boureanu, Tana si Dan Pazara, Ruxandra Sararu, surorile Vlasov, Alin Galatescu, Catalina Mihaescu de la National TV, Stefan Mihalache (Racla), Laura Vargalui si Maurice Munteanu (Elle).

Surpriza serii s-a produs la finalul spectacolului, cand scena s-a ridicat si a aparut… mancarea si bautura de la Flavours. Si din acest moment a inceput distractia!