Comedioarele amarui-dulcege din viata adolescentilor au fost vedetele galei MTV Movie Awards, un spectacol pigmentat cu glume „nerusinate" si situatii insolite, care a avut loc simbata seara la Los Angeles, Statele Unite.

Momente delicate: Actrita Sandra Bullok, amfitrioana galei, a inceput prin a ului asistenta lasindu-si colegul de prezentare, actorul Jimmy Fallon, sa-i estimeze cu miinile masura sutienului. Scena, destul de controversata, a fost urmata de alte incidente de natura sa-i scandalizeze pe cei obisnuiti cu fastul rezervat al marilor gale de premiere.

Special pentru Tom Cruise: Unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost decernarea unui premiu special pentru intreaga activitate, acordat la aceasta editie actorului Tom Cruise si inminat de noua lui iubita, Katie Holmes.

Atentie la paparazzi. Comedii romantice cu liceeni, precum „Napoleon Dinamita" sau „Mean Girls", au luat premii la mai multe categorii. „Mean Girls", o poveste despre aventurile unei gasti de fete nu tocmai cuminti, dar foarte populare, a primit trei premii, printre care si trofeul pentru cea mai buna interpretare feminina, acordat actritei Lindsay Lohan.

Enervata ca saptamina trecuta, la Los Angeles, un fotoreporter i-a lovit superbul Mercedes in timp ce o urmarea incercind sa o fotografieze, Lohan a sarit peste discursul de multumire indemnind asistenta „sa fie mai atenta la paparazzi".

Fan Eminem: Dustin Hoffman, care a primit un premiu pentru cel mai bun rol de comedie in filmul „Meet the Fockers", a produs unul dintre cele mai delicate momente ale galei, pipaindu-se insistent pe pintec in timpul acordarii premiului.

Actorul a explicat ca s-a inspirat pentru acest moment din ultimul concert Eminem. „M-am uitat cu atentie la Eminem. S-a pipait de 37 de ori in cursul acelui spectacol", a spus Hoffman.

„Sa combatem colesterolul": Ben Stiller, desemnat drept cel mai bun personaj negativ pentru rolul din filmul „Dodgeball", a ironizat plictisitoarele discursuri de multumire ale marilor gale.

Deoarece s-a simtit dator sa militeze pentru o cauza nobila, Ben, care a urcat pe scena tinind in mina un ou, a tinut un scurt discurs cu privire la combaterea colesterolului.

„Uitati-va la asta micu’", a spus el, strivind oul intre degete. „Ei bine, a ucis mai multi oameni decit toate bandele de gangsteri reunite de la Hollywood".