TEATRUL ACT si PRIMARIA SECTORULUI 1 va invita

Marti 7 iunie, ora 12.00, la

CONFERINTA DE PRESA de lansare a primei etape a extrACT

un proiect de reabilitare a interesului pentru teatru in liceele bucurestene

Conferinta va avea loc la TEATRUL ACT, CALEA VICTORIEI, 126

Participa:

Roxana Crisan, director executiv Teatrul ACT, initiatorul si coordonatorul proiectului extrACT.

Marcel Iures, presedintele Fundatiei Teatrul ACT

Peter Kerek, regizor

Bogdan Budes, marketing & relatii publice Teatrul ACT

Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1 Bucuresti

Ioana Grindean, sef serviciu Imagine, Cultura, Presa, Primaria Sectorului 1

Profesor Ileana Burloiu, director Colegiul German Goethe

Erika Olea si Simona Cretescu, add

Teatrul ACT si Primaria Sectorului 1 lanseaza prima etapa a proiectului extrACT, un proiect cultural – educational care se va desfasura in liceele din Bucuresti.

Cu ocazia acestei conferinte de presa, organizatorii vor oferi detalii despre proiectul extrACT si vor fi anuntate spectacolele-lectura pe textele CHATROOM de Enda Walsh, traducerea Bogdan Budes, regia Peter Kerek, cu: Sandra Draghici, Andra Murea, Amanda Aelenei, Adelina Mititelu, Cristina Muresan, Ana Ionita, Andrei Vasilescu, Alin Lepsa, Dragos Sotingeanu (elevi ai Colegiului German Goethe) si

OLEANNA de David Mamet, traducerea Andreea Vulpe si Cristi Juncu, regia Peter Kerek, cu : Sandra Draghici si Adrian Titieni.

Organizatorii vor enunta si obiectivele cercetarii sociologice care are loc in prezent in rindul elevilor si profesorilor din Colegiul German Goethe, cercetare realizata in parteneriat cu add. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la 3 103 103 / 0724 360 755, sau prin e-mail la info@teatrulact.ro.

Pentru confirmari, va rugam sa scrieti la bogdan.budes@teatrulact.ro sau la act@teatrulact.ro. Va multumim si va asteptam cu drag la teatru!