E-Project, aplicatia web de management al proiectelor dezvoltata de ADCOS Romania, a castigat premiul al doilea la sectiunea "Web Solutions" din cadrul concursului international "Best of TRADO 2005", organizat cu prilejul expozitiei internationale IT Orbit-iEX, la Basel, Elvetia.

ADCOS Romania a intrat in competitie alaturi de 38 de companii internationale, dintre care 14 au fost din Romania.

Solutia ADCOS a intrunit toate criteriile de calitate impuse de juriu si s-a remarcat prin fiabilitate, interfata grafica intuitiva, ergonomie si inovatie.

Juriul a fost alcatuit din specialisti elvetieni, printre care s-au numarat membri de marca ai sectorului IT, cadre didactice universitare si cercetatori, reprezentanti ai bancilor, societatilor de asigurare si a celor mai importante firme de software din Elvetia.

Castigatorii concursului " Best of TRADO " au fost anuntati oficial la sfarsitul lunii mai.

" Succesul obtinut de solutia e-Project la acest concurs ne bucura foarte mult si vine sa incununeze un an si jumatate de investitii in munca unor specialisti cu experienta in tehnologii Java. E-Project este o aplicatie web profesionala, deosebit de utila pentru managementul activitatii echipelor aflate in diverse locatii din diferite tari, ce lucreaza impreuna la acelasi proiect.

Echipa ADCOS o foloseste zilnic, impreuna cu toti clientii si partenerii, pe baza de drepturi de acces alocate fiecarui utilizator / proiect, atit pentru asistenta tehnica a sistemului nostru ERP AIS, Advanced Integrated System,cit si pentru proiecte de Outsourcing de lunga durata, cu firme straine", a declarat Dl. Jan Opritz, Presedintele ADCOS Romania.

La concurs, au mai fost premiate, alaturi de ADCOS Romania, inca 3 firme romanesti de software. Romania s-a clasat, astfel, pe locul 1 ca numar total de premii obtinute.

ADCOS Romania este unul dintre principalii furnizori autohtoni de solutie informatica integrata de tip ERP pentru managementul afacerii si de servicii dezvoltare software/web pentru piata externa.

Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine (SUA) pentru managementul relatiilor cu clientii si partenerii, solutii de tip e-Learning si SFA - Automatizarea Fortei de Vanzari mobile.