Fiica de 17 ani a manelistului Nicolae Guta s-a casatorit, duminica. Peste doua sute de invitati au petrecut pana dimineata, insa nunta va tine trei zile, conform traditiei. Dana i-a spus "Da" lui Constantin Elisei, de 26 de ani, in fata preotului celei mai importante biserici din Valea Jiului. Ginerele lui Guta este un fost taximetrist, care si-a cunoscut sotia la un chef.

El spune ca asculta manelele socrului in masina, de multi ani, fara sa se gandeasca vreodata ca va ajunge sa-i fie ginere. Cum era de asteptat, manelele au fost singurele melodii ascultate la eveniment. Cantecele interpretate de Stelica de la Craiova si Dorin Covaci i-a inveselit pe invitati care au aruncat in aer sute de bancnote, la fel ca fericitul socru-mic, Nicolae Guta.

Nasul mirilor, omul de afaceri Nicu Grasu, a declarat ca darul lui nu a depasit 20 de milioane de lei, insa a scos din buzunar o mie de euro cand a fost furata mireasa. Organizarea nuntii l-a costat pe Guta 50.000 de euro, rochia de mireasa a costat 7.000 de euro, iar cadoul de nunta, o vila in Petrosani, 200.000 de euro.

Cadoul lui Guta va mai include un apartament in Bucuresti si o masina, care vor fi cumparate in curand.