Solista Anda Adam a fost si ea una dintre cele care au dat proba pentru rolul pe care il interpreteaza Oana Zavoranu in "Numai iubirea". Si, daca producatorii ar fi avut cea mai mica idee despre viata complexa a vedetei, cu siguranta ar fi angajat-o.

Pe scurt: Anda are o relatie cu Mihai. Mihai are un copil de sase ani cu Mirela. Mirela mai are un fiu mai mare dintr-o relatie anterioara care este iubitul prezentatoarei Jaqueline Tudor. Iar cireasa de pe tort, dupa cum dezvaluie revista Star, este ca Mirela era una dintre clientele mamei Andei Adam, care o coafa cu regularitate.

Dar porecla "Dibaciul" pe care a capatat-o de-a lungul timpului Mihai (iubitul Andei) nu vine doar din iscusinta cu care isi invarte relatiile sentimentale. Ci mai ales pentru ca a reusit sa ii cumpere tinerelei iubite o masina decapotabila ultimul racnet, dar a scapat de plata pensiei alimentare pentru micutul fiu.

Cum? A declarat la Parchet ca nu are nici un venit si ca, la respectabila varsta de 40 de ani, este intretinut de propria mama.

DATORII

Efortul pe care Mihai "Dibaciul" l-a facut pentru a o tine fericita pe Anda este de inteles. Mai ales ca, anul trecut pe vremea aceasta, Anda avea datorii la intretinere de mai bine de 10 milioane de lei.

In luna aprilie a anului trecut, Ziarul dezvaluia ca solista, proprietara a unui apartament de doua camere, situat pe Calea Crangasi, langa Teatrul Giulesti, trebuia sa plateasca nu mai putin de 10.461.000 de lei pentru a nu fi data in judecata de colocatari.

De altfel vecinii ei de bloc nu intelegeau prea bine cum de ea nu-si poate achita darile - cum o fac pensionarii din acelasi imobil - mai ales ca este proprietara unui salon de infrumusetare si a altor firme. Pentru a reusi sa deschida salonul Anda a trebuit sa scoata din buzunar 10 mii de euro.

Ceea ce ar da de inteles ca are venituri destul de mari si ca nu lipsa banilor a determinat-o sa fie prima in topul datornicilor. Asta si tinand cont de faptul ca, pana sa primeasca o noua masina de la iubit, ea insasi isi cumparase o Alfa Romeo deloc veche.

DE DURATA

Relatia dintre cantareata si "Dibaciul" dureaza de ceva vreme. In toamna anului trecut se zvonea ca Mihai ar lua-o cu el si pe noua lui cucerire cand ii facea vizite fiului sau. Si ca cei trei (Anda, Mihai si copilul) petreceau weekenduri intregi in vila de la munte a Mirelei.

Revista Star mai dezvaluie ca, desi nu vrea cu nici un chip sa plateasca pensie alimentara, Mihai ii cumpara fiului sau diverse jucarii pe care, insa, le tine in propria locuinta, incercand astlfel sa-l atraga pe micut in vizita.