Deranjat de zvonurile recente (care se pare ca nu sunt doar zvonuri) conform carora BMW va furniza motoare echipei Sauber sau o va prelua cu totul din sezonul viitor, patronul echipei Williams trece la contraatac prin declaratii taioase la adresa constructorului german.

In ciuda rezultatelor bune obtinute de Williams-BMW in ultimul timp, „Papa Frank" si-a manifestat nemultumirile legate de motoristul echipei.

„Colaborarile anterioare cu Honda si Renault au fost mult mai productive si pline de succes", a declarat britanicul saptaminalului german Bild. „Nimeni nu acuza pe nimeni in aceasta colaborare. Avem contract cu BMW pina in 2006, dar se pare ca ei vor sa investeasca in alta parte in Formula 1."

Sir Frank Williams a adaugat ca nu este ingrijorat de posibila plecare a germanilor. „Mi-ar placea sa continui cu BMW, dar exista si alte motoare pe piata".

In eventualitatea in care bavarezii vor pleca, echipa sa ar putea colabora cu Honda, alaturi de care a cistigat doua titluri mondiale la constructori (1986 si 1987) sau cu conationalii de la Cosworth.

De cealalta parte, Peter Sauber sustine ca este aproape de a incheia o intelegere cu BMW, fara a preciza insa daca este vorba de o preluare sau pur si simplu de furnizarea de motoare.

In acest context, evolutia echipei Williams-BMW devine tot mai interesanta, atit pe circuit, unde in ultimul timp au aparut si rezultatele, cit si in afara acestuia.