Ca un asteroid cazut intr-o hazna, prabusirea lui Vadim pre multi ii va stropi cu rahat, dar cei din preajma sa sunt primii vizati sa-si pregateasca costumele pentru spalatoria Nufarul.

Cum am afirmat si in „Dilema Veche", ingerul pazitor al tribunului ori a fost trimis la scoala de corectie, ori la tratament, intr-un sanatoriu de boli mintale.

Imaginea electrizanta a muierii din bobor sugand palinca dintr-o sticla de Coca-Cola si tipurind pe treptele partidului ca Vadimut e al mai tare din parcare – pare o dovada clara a faptului ca dracul a inceput sa lucreze in cadrul PRM-ului, la cea mai inalta tensiune.

Cum aripa Ciontu, in clipa desprinderii, a declansat un vartej de fulgi si de pene prin teritoriu, nici vulturul cruciat din sigla partidului nu da semne ca s-ar simti prea bine, caci, strasnic epilat, va arata in curand ca un pui de gostat, numai bun de pus pe rotisor.

Victima a unor comploturi mondiale, asezonate cu ierburi si mirodenii autohtone, Craisorul neamului nu mai intelege nici el cine pandeste sa-i taie preputul: Mossadul, KGB-ul, femeia de serviciu sau electricianul Ciontu, cu patentul din dotare?!

In loc sa caute teroristi dupa dulap si-n chiuveta din bucatarie, Corneliu Vadim Tudor ar face bine sa se uite mai atent in oglinda, ca sa-i dea doua palme zdravene celui mai mare dusman al sau.