Tribunalul Bucuresti a dispus ieri efectuarea unei anchete sociale acasa la Bogdan Lobont. Prin aceasta actiune, instanta civila doreste sa vada daca portarul echipei nationale de fotbal indeplineste conditiile necesare pentru a-si intretine copilul.

Jucatorul de la Ajax Amsterdam a contestat hotarirea Judecatoriei Sectorului 1, care l-a incredintat pe Cristian Andrei (2 ani) spre crestere fostei sale concubine, Loredana Constantin. „Goalkeeper"-ul a fost totodata obligat la plata unei pensii de intretinere de 5.000 de euro.

„Bogdan e foarte afectat de tot ceea ce se intimpla cu copilul, incepind din luna august a anului trecut. Acest lucru s-a rasfrint probabil si asupra evolutiilor sale de pe teren. Pina la urma, orice persoana acuza intr-un fel o stare de depresie atunci cind e vorba de viata personala. Bogdan isi iubeste teribil copilul.

Nu face parte din acea categorie a parintilor care sint niste simpli platitori de pensii. Cit a stat in Olanda, s-a interesat tot timpul cum sa-si hraneasca si cum sa-si educe copilul", ne-a declarat Dana Stamate, avocatul fotbalistului.

Urmatorul termen, cind ar putea fi stabilit verdictul final in privinta incredintarii copilului, a fost fixat pe 5 iulie.