Adrian Mititelu este, incepand de joi, noul patron al Universitatii Craiova. Mititelu s-a inteles cu Dinel Staicu si a cumparat echipa pentru 700.000 de euro. In acesti bani, noul patron sustine ca a preluat palmaresul, brandul, jucatorii care au mai ramas, autocarul si baza de pregatire din Lunca Jiului, precum si echipa- satelit din Divizia C.

Firma care detine pachetul majoritar la Universitatea se cheama SC Cetatea Banilor SA. Adrian Mititelu spune ca cel mai probabil echipa va juca la anul in Divizia B. "Sunt slabe sanse sa jucam in prima divizie. Mai astept un raspuns, dar cred ca vom ramane un an in Divizia B.

Va garantez eu ca o sa fac echipa care intr-un an sa promoveze in Divizia A, iar in primul sezon in A vom fi in primele sase echipe", a spus Mititelu. Despre lotul de jucatori, fostul presedinte al clubului spune ca va merge pe mana tinerilor: "Vreau sa avem 40-45 de jucatori la cele doua echipe, echipa mare si satelitul "Primavera" din Divizia C.

Vor fi tineri cu varste intre 16 si 22 de ani. Nu vor exista decat 3-4 jucatori care sa bata spre 30 de ani", a declarat Mititelu care a marturisit ca nu stie cine va fi antrenorul echipei. El spune ca a luat legatura cu mai multi tehnicieni si ca la acest moment poate sa spuna doar ca va fi un antrenor strain.

Mititelu a recunoscut ca l-a contactat pe fostul antrenor al Craiovei, Nicolo Napoli, dar ca acesta "nu prea vrea sa vina". Prin Banie se zvonea ca fostul international Ovidiu Stanga va fi antrenorul secund al echipei. Noul patron a facut si un profil al noului presedinte: "Tanar, istet, sa simta fenomenul, stapan pe sine, sa stie ce vorbeste si sa stapaneasca bine partea de marketing".

Adrian Mititelu a dezvaluit, ieri, ca vrea sa-l aduca inapoi pe Andrei Ionescu, pustiul de 17 ani transferat anul trecut la PSV Eindhoven, numit in Banie micul "Balaci". "Ionescu va fi cel mai bun numar 10 din Romania. Mai are 3 ani de contract cu Universitatea Craiova si trebuie sa vina sa ajute echipa. Mai ales ca in Olanda nu poate juca deocamdata", a spus Mititelu.