Flanco, lider in comertul cu amanuntul de electronice si electrocasnice, prin partenerul sau Credisson, lanseaza un nou produs de creditare pentru clientii sai: creditul cu fluturasul de salariu, informeaza un comunicat al companiei.

Pentru orice produs, in valoare de minim 5 milioane lei, clientii Flanco pot contracta un credit cu fluturasul de salariu. In plus, cei care aleg acest tip de credit vor primi cadou, in total, 1.000.000 de lei cash.

Marius Ghenea, CEO Flanco explica: „Cum fiecare dintre noi primeste o data cu salariul si fluturasul aferent, ne-am gandit sa cream un credit doar cu fluturasul de salariu, scutindu-ne astfel clientii de multe drumuri si aprobari".

La randul sau, Florin Andronescu, CEO Credisson, spune ca, „pentru a nu exista dubii referitoare la mecanismul promotiei, am luat decizia de a oferi chiar 1.000.000 de lei, in locul altor gratuitati sau cadouri-obiecte".

Flanco este lider pe piata din Romania in domeniul distributiei produselor electronice si electrocasnice, cu o cifra de afaceri de peste 120 milioane Euro si cu o retea nationala de peste 90 de magazine specializate.