Steaua a castigat sambata titlul de campioana dupa o victorie meritata in fata lui Poli Timisoara. Dupa un inceput echilibrat, Poli a avut prima actiune periculoasa prin V. Moldovan, care din marginea careului stelist nu a reusit sa il invinga pe Martin Tudor.

Peste numai 7 minute, Mansour a deschis scorul dupa o combinatie superba cu Moldovan. Steaua s-a aruncat in atac si a egalat dupa o executie frumoasa a lui Cristea. Suporterii stelistii au impins echipa din spate si imediat dupa reluare Dica a reusit sa inscrie dupa o lovitura de cap trimisa pe spate.

Ghionea, Paraschiv si Dinita au ratat desprinderea pe tabela de marcaj si au mentinut suspansul pana in ultimul minut de joc.

Ultima lovitura de colt pentru Poli, in min 93, a fost irosita de Mansour care a trimis pe langa poarta.

Bucuria a explodat in tribunele stadionului din Ghencea odata cu fluierul final al arbitrului Coltescu, Steaua castigand dupa o perioada de 4 ani un nou titlu.

Dinamo invinge dar nu convinge

In Trivale s-a jucat fotbal, argesenii avand mai multe sanse de gol decat dinamovistii. Partida a fost umbrita de incidentele dintre galeria dinamovista si fortele de ordine.

Finalul meciului a surprins doua echipe prabusite pe gazon, una dintre ele pentru ca a pierdut campionatul iar cealalta pentru ca a pierdut o buna sansa de a-si rotunji veniturile cu banii promisi de Becali.

Unicul gol al lui Dinamo a fost marcat de Pulhac.

Divizia A - Rezultate inregistrate in etapa a 30-a

CFR Cluj - FC Brasov 2-1

Sportul - Rapid 0-0

Poli Iasi - Gloria Bistrita 1-0

Farul - Apulum 4-0

U Craiova - Otelul 0-6

FC National - FCM Bacau 2-1

FC Arges - Dinamo 0-1

Steaua - Poli Timisoara 2-1