Corneliu Vadim Tudor a prezentat vineri o caseta video in care Adrian Nastase si ministrii sai puneau la cale miscarile de trupe electorale in apropierea alegerilor din toamna anului trecut.

Decis sa continue razboiul cu Adrian Nastase, C.V. Tudor a dat publicitatii ieri o caseta video in care fostul premier instruia, in sala de marmura a guvernului, intreaga echipa guvernamentala in legatura cu modul in care va decurge campania electorala.

Desi Nastase a negat in repetate rinduri ca ar fi folosit resursele si logistica Executivului in campania electorala a PSD, inregistrarea demonstreaza contrariul.

El spune clar in inregistrare ca „actiunile de campanie" vor fi coordonate la guvern de Eugen Bejinariu si la partid de Gabriel Oprea. Se vor forma 41 de echipe, compuse dintr-un ministru sau secretar de stat, primarul localitatii in care se va face deplasarea, daca acesta era din PSD, si prefectul judetului.

Dispozitiile lui Nastase erau ca nici una dintre echipe sa nu stea in Bucuresti mai mult de doua zile pe saptamina, restul trebuind sa le petreaca in teritoriu. Fiecare echipa trebuia ca la finalul vizitei sa se asigure de organizarea unei conferinte de presa si cel putin o aparitie la televiziunea sau radioul local.

Aceste obligatii trebuiau respectate de toti cei din aparatul guvernamental. „Dumneavoastra nu reprezentati functionarii publici, reprezentati echipa politica a guvernului si de aceea aveti o responsabilitate.

Cei care doriti sa actionati altfel, puteti merge mai jos, la nivelul functionarilor publici si atunci nu mai aveti aceste obligatii", i-a avertizat Nastase pe cei care se gindeau sa nu-i asculte ordinele.