Un reprezentant al management-ului casei italiene de moda Salvatore Ferragamo va vizita Bucurestiul, in datele de 20 si 21 iunie 2005, cu intentia de a evalua potentialul pietei locale si de a studia modalitatile prin care compania isi poate dezvolta afacerile si in Romania.

Vice Presedintele companiei Ferragamo va purta discutii cu reprezentantii CPP, analizand indeaproape proiectul de Luxury Department Store ce urmeaza a fi construit in Bucuresti. Vor avea loc, de asemenea, intalniri cu investitorii proiectului Luxury Department Store precum si cu reprezentanti media.

Vizita delegatiei Ferragamo va include un tur complet al orasului si scurte intalniri cu reprezentantii pietei actuale de lux din Romania.

Ferragamo va analiza nu numai posibilitatea lansarii diviziei de moda si accesorii, ci si cea hoteliera.

Salvatore Ferragamo este una din putinele companii independente din lume, lider in domeniul accesoriilor de lux, ce controleaza direct fiecare divizie. Ferragamo detine, in present:

- linii complete vestimentare pentru barbati si femei

- linii complete de accesorii pentru barbati si femei

- colectie de ochelari de soare si ceasuri

- parfumerie si linii de baie

- hotelarie (6 hoteluri de tip designer, deocamdata doar in Italia

CPP Management Consultants Ltd este singura companie Central si Est Europeana specializata in industria de lux, activand ca o interfata intre marile grupuri si companii independente din industria de lux si investitori regionali si locali, interesati in a-si dezvolta o afacere in domeniul industriei de lux prin toate formele de business: franciza, multi brand, dealer, reseller.