O stire a circulat ieri in format electronic raspandind informatia falsa, potrivit careia Nicolae Guta ar fi murit. In realitate, cantaretul, supranumit regele manelelor, se simte bine in urma spitalizarii si va fi astazi externat.

Un caz similar s-a petrecut zilele trecute cu un alt rege, de asta data al muzicii pop. Milioane de mailuri au fost trimise anuntand ca Michael Jackson s-ar fi sinucis. Celor care primeau aceasta stire li se descarca un virus in calculator.

Ieri dimineata, iubitorii manelelor au fost socati sa primeasca, la randul lor, in cutia postei electronice informatia conform careia Nicolae Guta ar fi murit. Cantaretul a fost spitalizat acum o saptamana cu diagnosticul angina pectorala, cauzata de dezmatul de la nunta fiicei sale.

Cei care folosesc programul Yahoo messenger au primit, la randul lor, mesaje offline de genul "Muzica romaneasca a suferit o mare pierdere. Nicolae Guta a murit. Daca iti pasa, trimite mesajul mai departe", raspandind astfel rapid informatia falsa.

VERSURI LA SPITAL

In timp ce publicul roman luase ca buna stirea, multi varsand cateva lacrimi de regret, Nicolae Guta se afla pe patul de spital intr-o stare mult imbunatatita. La etajul sase al spitalului Fundeni, manelistului, pazit de bodyguarzi la intrare, i s-a montat un aparat de monitorizare a activitatii cardiace, medicii fiind optimisti in ceea ce priveste starea lui de sanatate.

Vizitat de cativa reprezentanti ai presei care au reusit sa treaca de garzile de corp, manelistul a declarat ca ii pare rau ca in aceste zile de spitalizare nu a putut canta la cateva nunti programate, insa este pregatit sa sustina maine un recital la un chef. In cursul zilei de azi, manelistul va fi externat.

Pentru a asigura vizitatorii ca este sanatos, Nicolae le-a cantat: "Guta inca n-a murit/Doar un pic s-a odihnit". El nu s-a aratat foarte surprins de virusul raspandit pe Internet, sustinand ca are destui dusmani care ii vor raul, insa Dumnezeu le rezolva pe toate.

A TREIA SOTIE

Una dintre cele trei concubine ale lui Guta, Sorina, care se afla acum in Timisoara, a primit vestea la patru dimineata: "M-au sunat si din America sa ma intrebe daca a murit saracul Nicolae! Am primit telefoane si din tara de la prieteni. Ei imi povesteau ca la spital s-au adunat zeci de taximetristi care auzisera si ei ca a murit Guta! Am sunat la randul meu, innebunita.

El nu raspundea, asa ca le-am cautat pe celelate sotii ale lui. M-au linistit ca e viu. Nebuni si baietii aia cu Internetu! Auzi, sa-l compare cu Jackson! Si sa mai aiba tupeul sa trimita asa ceva sa sperie oamenii!" Relatia dintre Nicolae si Sorina nu a capatat niciodata statutul oficial, dupa care ea tanjea.

Mai mult, Nicolae si-a mentinut o legatura mai veche, care, dupa legea tiganeasca, era considerata sotie oficiala. Acest fapt a dus la lungul sir de despartiri si impacari intre el si Sorina. Manelistul a mai fost casatorit dupa legea tiganeasca, deci fara acte, cu doua femei care i-au oferit si mostenitori.