Noul patron al Universitatii, Adrian Mititelu, a decis sa restructureze clubul din temelii. Astfel, el a devenit si presedintele clubului, cu drept de semnatura la federatie. Director executiv a devenit Ovidiu Costesin, organigrama cuprinzand si doua rude ale lui Mititelu: verisorul Sorin Joavina va fi director economic si nepotul Gigel Prioteasa – secretar general.

Postul de director sportiv va fi ocupat Silvian Cristescu, iar Nicu Dolea se va ocupa de juniori. Problemele pur fotbalistice vor fi asigurate de Ovidiu Stanga (foto), numit in functia de manager general al clubului.

Stanga va fi un fel de sef al centrului de fotbal, care va asigura desenul tactic si programul de pregatire pentru toate echipele din club, incepand cu echipa mare, continuand cu formatia a doua si terminand cu juniorii. Deocamdata nu se stie cine va fi antrenorul echipei in Divizia B, dar nici cel al echipei secunde, care va juca in Divizia C.

Pentru prima formatie se incearca aducerea lui Nicolo Napoli, care a mai antrenat echipa olteana anul trecut, insa, pana ieri la pranz, Mititelu nu primise acceptul italianului.