Astazi, de la ora 20.30, Antena 1 difuzeaza in premiera filmul romanesc "Milionari de weekend". Unul dintre eroii filmului este Mircea Badea, ai carui admiratori il pot urmari in postura de victima. El interpreteaza rolul unei vedete TV care incaseaza mai multe batai de la camatarii de la care a avut proasta idee sa imprumute bani.

In afara de camatari, Badea mai ia bataie si de la niste mafioti care il confunda cu altcineva, astfel ca in mare parte din film realizatorul emisiunii "In gura presei" este plin de vinatai. Mai mult, el mai este agresat sexual de un ciine ciobanesc, lucru care s-a intimplat si in realitate, pe platourile de filmare.

Badea spune ca a ajuns sa interpreteze acest rol la propunerea facuta de Oreste regizorului Catalin Saizescu. "Cauta o vedeta TV care sa joace rol de prost si sa ia bataie mereu. Si eu am acceptat imediat!", a declarat Mircea Badea.

Povestea filmului se invirte in jurul unei genti pline cu bani, gasita de patru tineri, interpretati de Tudor Chirila, Maria Dinulescu, Andi Vasluianu si Mihai Bendeac. Bineinteles ca pe urmele gentii sint foarte multe personaje periculoase, ceea ce da filmului un aer de "Snatch", cu mult umor negru, dar cu specific romanesc.