Realitatea este ca pe Realitatea TV, cind te uiti la Sanda Nicola, vezi: ochii, zimbetul si minutiozitatea la aranjat perdele ale mamei ei. E simplu sa citim intirzierile la intilniri, dezordinea din geanta si din sifonierul ei si orgoliul in situatiile marunte.

Televiziune?

O copilarie, la inceput. Scriam la revista liceului meu pe la 17 ani si articolele mele au placut directorului unei televiziuni locale. A urmat apoi o perioada dificila si era singurul mijloc de a ma intretine. Am ales sa alerg dupa subiecte decit sa alerg dupa barbati cu bani. Astazi imi dau seama cit de inspirata am fost. Cunosc o meserie a naibii de interesanta si n-am depins niciodata de un barbat.

Realizari

Traiesc totul cu pasiune mistuitoare. In profesie si in dragoste pun la bataie tot ce am mai bun. Cita vreme un job sau un om ma captiveaza, ma dedic 100%, fara sa ma menajez, fara sa ma cenzurez, fara sa ma gindesc la consecinte.

Principii

1. Sa nu mint. 2. Sa imi asum greselile pe care le fac 3. Sa nu rivnesc la barbatul altei femei!

Carti

David Ogilvy, in publicitate. Religiile lumii. Viata, amorul si moartea – Schopenhauer

Filme care-ti plac. De ce?

„Forrest Gump". Intrebarea: „E fiul meu la fel de prost cum sint eu?" m-a facut sa pling si imi venea sa urlu la cetatenii care se tavaleau de ris in sala de cinema. „Frumoasa venetiana". Am aprobat alegerea ei de-a deveni cea mai buna curtezana. Spre dezamagirea barbatului cu care urmaream filmul. „Face Off".

M-a impresionat teribil drama omului care incerca sa se apropie de cei dragi avind chipul celui mai mare dusman al lor.

Succesul

Ca un ris. Cind dai de succes, ai motive sa rizi, nu? Apoi, trebuie sa alergi mult ca sa prinzi un ris, nu? Si, nu in ultimul rind, pentru ca, odata ce l-ai intilnit pe ris, esti in pericol.

Ierarhia oamenilor

E nedrept. Pot spune ca sora mea, Amalia, imi este cea mai apropiata fiinta. Pot spune ca Bogdan Negroiu, barbatul pe care il iubesc, a fost cauza celor mai intense trairi. Octavia si Ioana, nepoatele mele, sint mindria mea cea mare.

Obiecte indispensabile

Telefonul - e practic un alt organ de-al meu. Pudra - nu stiu niciodata cind ma paste un „live". Medicamentele de stomac - gastrita mea evolueaza spre ulcer.

Stresuri ale meseriei

Ca nu vine invitatul la cadru; ca se va maimutari cineva in spatele meu in timp ce sint in direct; ca as putea fi in direct cind „slobod" o injuratura strasnica.