Conducerea echipei de fotbal Steaua nu a numit nici ieri noul antrenor principal. Dupa ce Gigi Becali a fost refuzat, pe rind, de Cosmin Olaroiu, Gica Hagi, Walter Zenga si Dan Petrescu, latifundiarul a intocmit o noua lista, pe care se regasesc numele lui Sorin Cirtu, Basarab Panduru si Dorinel Munteanu.

"Evenimentul zilei" ii propune fostului oier sa antreneze chiar el echipa, daca tot i-a terorizat pe Zenga si Dumitriu cu sfaturi tactice.

"Nu-mi cereti sa va spun ceea ce nici eu nu stiu. Mai am 12 zile la dispozitie sa numesc antrenor. Echipa e in vacanta si poate o sa-mi iau si eu citeva zile libere. Acum lucrez la proiecte, la bugete si la transferuri. O sa aflati cind o sa aduc antrenor. Ce mai conteaza de ce a refuzat Zenga sau altcineva?", a spus ieri, vizibil nervos, Gigi Becali.

Latifundiarul parea foarte deranjat si nelamurit fiindca a intimpinat numai refuzuri categorice. Motivele pentru care patru tehnicieni au evitat Steaua par a fi legate de stilul dictatorial in care se comporta fostul oier. Olaroiu, Hagi, Zenga si Dan Petrescu n-au vrut sa lucreze cu un patron care se baga tot timpul peste munca antrenorului.

Probleme cu banii

O alta cauza este colapsul financiar in care pare sa fi intrat Becali. El are inca restante fata de jucatori si nu i-a prezentat nici unui antrenor un buget clar pentru transferuri. Daca rivalele Dinamo si Rapid au inceput sa achizitioneze jucatori, Steaua n-a facut inca nici o tranzactie.

In aceste conditii, nici Sorin Cirtu si Basarab Panduru nu par decisi sa accepte cu ochii inchisi propunerile latifundiarului din Pipera.

"Gigi nu m-a contactat. Mai am doi ani de contract cu Argesul si n-are rost sa vorbesc despre Steaua", s-a eschivat Sorin Cirtu. Tehnicianul pitestenilor i-a fost propus lui Gigi Becali chiar de Mirel Radoi, finul sau.

Capitanul "ros-albastrilor" n-a uitat ca Sorin Cirtu a fost cel care l-a descoperit la Liceul Sportiv din Turnu Severin si l-a promovat in Divizia A, la Extensiv Craiova. "Panduru e pe o lista cu mai multe nume. Gigi va decide ce se va intimpla", a confirmat un apropiat al antrenorului care a pregatit formatia Poli Timisoara.

In cazul in care nu se va ajunge la un acord cu unul dintre cei doi, Becali il va numi pe Dorinel Munteanu.